Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.822 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Op de Spoorstraat is vanavond rond half 11 een personenauto volledig uitgebrand. Doordat de brandstoftank lek was, kreeg de brandweer het vuur moeilijk onder controle. Er waren steekvlammen van meters hoog.
Geparkeerde auto’s in de buurt liepen (voor zover nu te zien was) geen schade op, de beplanting had minder geluk. Hoe deze autobrand ontstond is nog(?) onbekend, de politie doet onderzoek.
Pim Verkoelen maakte de foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

6 reacties:

T is weer goed raak vanavond

Beantwoorden

Update:
Aanvullend liet Pim Verkoelen nog weten dat er volgens buurtbewoners vermoedelijk vuurwerk in de auto is gegooid. Daardoor zou het dak omhoog gekomen zijn. Pim maakte ook deze foto:

Beantwoorden

ik hoorde de knal op het station, iemand´s auto dus verwoest door dat k.t vuurwerk, is wel een heel triest dieptepunt, hopelijk is hij daarvoor verzekerd, en ook met verzekering is al het persoonlijke in die auto gewoon weg en dan ook nog al het gedoe met politie en verzekeraar ☹️ sterkte

Beantwoorden

Iedere dag vuurwerk

Beantwoorden

Mogelijk? Ik wet het wel zeker al dagelijks knalt het hier.

Beantwoorden

Hier worden niet alleen auto’s in de hens gestoken in de Spoorstraat.Ook een vuilcontainerhok heeft er aan moeten geloven .En worden er regelmatig auto’s bekrast van de bewoners.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *