9reacties

Helmonder gewond bij steekincident

Een avondje stappen eindigt voor een Helmonder in een opname in het ziekenhuis met een aantal steekwonden. De politie zoekt getuigen.
Het 18-jarige slachtoffer verliet vannacht rond 01.25 uur een horecagelegenheid aan de Helmondseweg in Deurne. Hij fietste vervolgens door het Haageind in Deurne waar een groep jongeren buiten stond. Tijdens het passeren van de groep ontstond er een woordenwisseling tussen de groep jongeren en het slachtoffer. Uit het niets kwam er een persoon uit de groep naar voren en stak het slachtoffer meerdere malen.

De Helmonder wist te ontkomen en fietste met de opgelopen verwondingen snel weg. Op de Milhezerweg in Deurne rond 01.35 uur wist hij de hulp van anderen in te roepen die de hulpdiensten meteen hebben gealarmeerd. “Het letsel valt naar het nu laat aanzien mee. Dit had zomaar ook heel anders kunnen aflopen vandaar wij u hulp willen vragen om dit steekincident op te lossen”, zo laat de politie vanmiddag weten.
De politie zoekt getuigen die hen meer kunnen vertellen over de feiten en omstandigheden van dit steekincident. De vrijdagavond is een stapavond en in combinatie met de warme zomerweer moeten mensen iets hebben gezien. Weet jij meer en heb je wellicht camerabeelden? Dan horen zij graag van jou via dit tipformulier of via telefoonnummer 0900-8844. Meldt je het liever anoniem dan kun je Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000.

In de reacties hieronder staat een update.