Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Een avondje stappen eindigt voor een Helmonder in een opname in het ziekenhuis met een aantal steekwonden. De politie zoekt getuigen.
Het 18-jarige slachtoffer verliet vannacht rond 01.25 uur een horecagelegenheid aan de Helmondseweg in Deurne. Hij fietste vervolgens door het Haageind in Deurne waar een groep jongeren buiten stond. Tijdens het passeren van de groep ontstond er een woordenwisseling tussen de groep jongeren en het slachtoffer. Uit het niets kwam er een persoon uit de groep naar voren en stak het slachtoffer meerdere malen.
De Helmonder wist te ontkomen en fietste met de opgelopen verwondingen snel weg. Op de Milhezerweg in Deurne rond 01.35 uur wist hij de hulp van anderen in te roepen die de hulpdiensten meteen hebben gealarmeerd. “Het letsel valt naar het nu laat aanzien mee. Dit had zomaar ook heel anders kunnen aflopen vandaar wij u hulp willen vragen om dit steekincident op te lossen”, zo laat de politie vanmiddag weten.
De politie zoekt getuigen die hen meer kunnen vertellen over de feiten en omstandigheden van dit steekincident. De vrijdagavond is een stapavond en in combinatie met de warme zomerweer moeten mensen iets hebben gezien. Weet jij meer en heb je wellicht camerabeelden? Dan horen zij graag van jou via dit tipformulier of via telefoonnummer 0900-8844. Meldt je het liever anoniem dan kun je Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000.

In de reacties hieronder staat een update.

9 reacties:

Word amerika hier met wapens en shit

Beantwoorden

Waar gaat dit heen niet meer normaal

Beantwoorden

Ik hou mn hart vast als mijn zoon, nu gelukkig nog 10, straks op stap gaat… de jeugd van tegenwoordig, of ja een gedeelte daarvan, heeft echt een kronkel in de kop…😔

Beantwoorden

er waren vroeger ook altijd vetes tussen Deurne en Helmond. Ik praat over zestig jaar geleden. Dus niets nieuws onder de zon. Toen kon het nog gewoon afgewerkt worden met een boksbeugel of een ploertendoder!

Beantwoorden

Schieten, steken,vernielingen, het normale leven van heden, gebeurd dagelijks.

Beantwoorden

Update:
Jongen van 15 opgepakt voor dit steekincident in Deurne
De politie pakte vanochtend een 15-jarige jongen uit Horst op voor een steekincident afgelopen zaterdag in Deurne. Daarbij werd een 18-jarige Helmonder meerdere malen gestoken. De politie vermoedt dat deze verdachte daarvoor verantwoordelijk is.
De recherche onderzoekt het incident grondig. Tijdens het onderzoek kwam de 15-jarige verdachte in beeld en dat leidde vandaag tot zijn aanhouding in zijn woonplaats Horst. De verdachte zal uitgebreid worden gehoord.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 18 augustus 2020 om 15:34:

Goed zo en nu flink straffen die snotneus

Beantwoorden

Het ergste is dat ze als minderjarige nauwelijks straf krijgen.

Beantwoorden

Lijkt wel of ze steeds jonger worden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *