24reacties

Drugsnetwerk: weer 3 verdachten opgepakt


De politie heeft de afgelopen dagen nog 3 mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij handel in harddrugs. Vrijdagochtend werden in Helmond al 3 Helmonders van 24, 25 en 35 jaar aangehouden. De politie verdenkt hen ervan dat zij voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor het dealen in de onze Binnenstad en daarbuiten. Ook de nu aangehouden verdachten behoren tot hetzelfde netwerk.
Vrijdagavond werd op het politiebureau een 18-jarige man uit de stad aangehouden. Hij meldde zich daar zelf omdat hij wist dat ze naar hem op zoek waren. Vanochtend hield de politie een 28-jarige Helmonder aan in een woning in de stad. De politiewoordvoering: “Hij was daar vermoedelijk om drugs te verkopen. Bij hem werd een handelshoeveelheid drugs aangetroffen.” Hij was samen met een 25-jarige Helmonder die ook is aangehouden. Alle verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Politie en Openbaar Ministerie onderzoeken nu wat de rol is van dit tweede trio in het Helmondse drugsnetwerk.
De politie in haar persbericht vanmiddag:

In Helmond wordt er gewerkt aan een veilige binnenstad. Het is een taak van de overheid, om erop toe te zien dat wet- en regelgeving wordt nageleefd en iedereen eerlijke kansen krijgt.. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt, door overheidspartners als Politie, de gemeente Helmond het Openbaar Ministerie en in deze zaak ook de Belastingdienst. Met de aanhouding van deze verdachten komt er geen einde aan het aanpakken van de (drugs)overlast in de Helmondse binnenstad. Wanneer vermoedens bestaan dat wet- en regelgeving wordt overtreden, zullen we daar als overheden tegen optreden. Uw melding helpt ons ook! Ziet u een verdachte situatie of heeft u vermoedens van criminele activiteiten, neem dan contact op met de politie, telefoon 0900 88 44. Wilt u liever anoniem melden dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem telefoon 0800 70 00.

Harrie Fotografie maakte vrijdagochtend de bijgaande foto’s in de Molenstraat en Bockendonk (Brandevoort).

Nieuw Helmonds nieuws
24 reacties
Reageer

Goed bezig blijf zo doorgaan dat al die troep van de straten is.👍

Ga aub door ruim die rotzooi op

Aanpakken die handel, opgeruimd staat netjes !!

Doorgaan jongens

Misschien eens een kijkje nemen in de Kruisstraat, staat regelmatig een witte Combo waar mensen in en uitstappen waarna hij weer wegrijdt

Top ga zo door word Helmond weer veilig en gezellig

doorgaan!!! goed bezig

Achterzijde leegstaand belastingkantoor, ook zon bedrijvig plekje..

Top gedaan 👍👏

Zet er ook bij wat ze op geladen hepe tering Helmond

Albert D'n Tielse

Nou geweldig hoe meer dat ze op pakken hoe liever👍👍👍

Maria Poulussen

Hoe eerder ze weg zijn hoe minder de dealers zijn hoe eerder dat ze binnen ziten bij jullie dus waar kies je voor laat ze maar lekker door gaan

Manuela Lierop

Ff met een tank door de heistraat

Dus een van die 1e drie zit een snitch tussen 😂

Geven ze hier alleen maar tips door .

Hebben niks beters te doen

Nicky van Lierop

Goed bezig

Harriet Meulendijks

Weer molenstraat,,,

Sylvia Kruijf

Gekke nsbers

@Albert D'n Tielse op maandag 18 mei 2020 om 16:24:

Behalve dit oud-ijzer bedoel je?

Piet de Wilde

@Mario op maandag 18 mei 2020 om 23:23:

Volgens mij zijn die inmiddels allemaal opgepakt en berecht. Maar fijn dat je ook meedenkt waar de drugsdealers in Helmond zitten. We lezen hier mee.

Wat mooi om te zien dat de politiemannen en -vrouwen hier wel gewaardeerd worden. Laten we dat respect houden. Grootmoeder spreekt: die pet past ons allemaal zeiden we vroeger. 💐🌷 🌹 🌼 🌻 Op dit moment kan ik jullie alleen deze bloemen aanbieden, maar ze zijn niet minder gemeend.

De Molenstraat was natuurlijk te verwachten, de Heistraat was misschien wel meer te verwachten, maar ook in Brandevoort doen ze dus 'gewoon' mee. Gelukkig zijn de meeste criminelen zo te lezen heel erg dom (met alle respect hoor). Een makkie daardoor voor de politie (ook met alle respect natuurlijk) lijkt me om die drie andere drugsmannen op te pakken.

Regelmatig het parkeerterrein bij de Lidl in de Heistraat schoonvegen is geen overbodige luxe. Tweemaal daags graag en dan in de avonduren.

Benieuwd wanneer ze bij die residentie Tramonde aan de Kasteeltraverse eens ingrijpen. Daar wordt ook veel gedeald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: