2reacties

2 Helmonders winnen filmcompetitie?


Vanaf vandaag (tot 23 maart) is de stemronde van de 60 SEC. filmcompetitie van Milieudefensie. Samen met het Movies that Matter Festival en VARA’s Vroege Vogels riep Milieudefensie mensen op een film van 60 seconden te maken met als thema “Wat is jouw groene, eerlijke wereld?”
Inzenders maken zo kans op vertoning in de bioscoop of op tv. 2 Helmonders, Mark Verlijsdonk en Geert Blenckers, maakten in opdracht van GroenLinks Helmond het onderstaande filmpje, getiteld Kleine moeite. Hun filmpje zit bij de 41 filmpjes die de site haalden. Voor zover wij konden nagaan, zijn zij daarmee de enige Helmonders.Een kleine moeite

Mark en Geert vroegen of de weblog hun filmpje wilde promoten zodat het de publieksprijs gaat winnen. Dat doen we graag, Helmonders die iets bijzonders doen helpen we graag.
Wil jij hen ook helpen? Iets meer dan 60 secondes van je tijd wordt gevraagd. Tenzij je het bovenstaande filmpje al bekeek, want dan kost het je nog maar enkele seconden om te stemmen.
Door hier te klikken kom je op de stempagina. Rechtsboven kies je voor Kleine moeite, vul daarna een naam en mailadres in, vink het laatste hokje aan en Stem!
Op 3 april wordt de uitslag van deze filmcompetitie bekend gemaakt op het Movies that Matter Festival in Den Haag. Zou wel leuk zijn als Helmond op het podium staat.

Afgevoerd van de voorpagina
2 reacties
Reageer

Erg leuk filmpje!

Het Helmondse filmpje heeft mijn stem.

groetjes van Elain

Elain berkers

Ik heb ook gestemd. Al 21 stemmen, dat schiet al lekker op.
Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: