28reacties

5708 won 2,6 miljoen in Postcodeloterij


– PRIMEUR –
Bewoners van de Broederwal in Brandevoort zijn gisteren door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston verrast. De Euro Postcode Prijs van 2,6 miljoen euro is gevallen op hun postcode 5708 ZT (op de Broederwal). Deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met deze volledige postcode verdelen de ene helft van de miljoenenprijs, ruim 1,3 miljoen euro. Deelnemers met de winnende wijkcode 5708 verdelen de andere helft.
“In de volledig winnende postcode spelen maar liefst 32 mensen mee met de Postcode Loterij, een bijzonder hoog aantal”, aldus Gaston Starreveld, die dinsdag op de Broederwal was. Daar verraste hij de winnaars met hun prijs. Per lot ontvangen de winnaars 24.786 euro. De prijsuitreiking is zondag 16 en zondag 23 september te zien in het tv-programma ‘Eén tegen 100’ op Nederland 1 om 21.25 uur.
De gelukkige heer en mevrouw Flos-van Dun op de kiek met cheque en Gaston:

Deelnemers met de winnende wijkcode krijgen ruim 500 euro per lot.
De Euro Postcode Prijs is 1 van de prijzen uit de 13e trekking van de Postcode Loterij die in de maand van augustus heeft plaatsgevonden. Naast deze prijs zitten er meer dan 200.000 andere prijzen in deze trekking, zoals een PostcodeStraatprijs, waardebonnen voor diverse winkels én kaarten voor een groot feest in Ahoy in oktober waar de 5.000 aanwezige deelnemers in de prijzen zullen vallen.

Afgevoerd van de voorpagina
28 reacties
Reageer

Aan de winnaars:

Proficiat!!!!

Klein foutje in de eerste regel van bovenstaande tekst. Daar staat Broekwal i.p.v. Broederwal.

@Noud op woensdag 5 september 2012 om 16:37:

Dank voor de melding, wat moeten we toch zonder onze reageerders.
Het is nu aangepast.

Gefeliciteerd Brandevoort. Ben als niet-deelnemer nu extra blij dat ik daar niet woon. Want dat doet dan best pijn lijkt mij.

Klagen helpt niet volgens Bart Flos, winnaar van 99.144 euro
Wie is die 48-jarige Bart Flos, de man rechts op de eerste foto? Bart Flos schreef 1 van de best verkochte managementboeken van de afgelopen tijd: het Anti-klaagboek. In dit boek neemt hij zijn lezer mee op expeditie langs de zeurende, zanikende en zwartkijkende medemens. Hoe kan het toch dat sommige mensen zo chronisch ontevreden zijn? En wat doe je daar vervolgens aan? Naar eigen zeggen op zijn website werden er al meer dan 10.000 exemplaren van zijn Anti-klaagboek verkocht.
Deze rasoptimist schreef ook een carnavalslied, zie onderstaande video:

Ben benieuwd Stiphout heeft ook 5708 word de prijs nu minder??

@Geert op woensdag 5 september 2012 om 18:30:

Nou Geert... Wij hebben niks, maar ik hoop dat jij dat extraatje wel kunt vangen. Groetjes, Adri ;o)

Gefeliciteerd Broederwal, maar de volgende keer toch echt een straat ervoor zoals de Statenlaan. (postcode klinkt hetzelfde ZT of ZW, ik hoor het verschil niet).

Shit, daar hebben we gewoond. Hadden we het lot maar niet opgezegd dan hadden we nu 24786 euro gewonnen. :-(

René Engels

nou winnaars proficiat ook al ben ik wel wat jaloers op jullie

En dat deze prijs nou net in de wijk mag vallen welke het het minst nodig heeft. Hoe oneerlijk kan het zijn. Kunnen de winnaars NOG meer langs hun schoenen gaan lopen.

@denhelmonder

@@denhelmonder op donderdag 6 september 2012 om 08:49:

Misschien ben je niet goed geïnformeerd, maar aan de zijde van het spoor staan vrijwel alleen sociale huurwoningen. Dus iedereen proficiat!

Wat een lulkoek om mensen af te rekenen op het moment dat ze iets winnen. Jaloezie reageert tegenwoordig en veel mensen leven met afgunst ! Mijn tip: ben tevreden met wat je hebt en ben blij als anderen geluk hebben, misschien lacht het geluk jou dan ook eens toe......

@@denhelmonder op donderdag 6 september 2012 om 08:49:

Nou, wat maakt het nou uit waar mensen wonen? Kijk, als mensen het geld extra goed kunnen gebruiken is alleen maar mooi. Maar als deze mensen er net zo dankbaar voor zijn is er toch geen probleem. Sommigen gunnen elkaar echt het licht in de ogen nog niet.

Linda van Duren

Geweldig mooi voor allen op de Broederwal en de overigen op 5708! Daar doen we het toch ook voor? Wat ........ loten kopen en goede doelen ondersteunen en kans maken om zelf iets te winnen!

John Steenbrink

Gefeliciteerd gelukkige winnaars,als Stiphoudenaar vind ik dit geweldig, geniet er van. Een bejaarde Stiphoudenaar.

Nou, het was toch mooier geweest in het oude centrum van Helmond of het Haagje of zo. Daar kunnen ze het pas echt gebruiken!

denhelmonder

Helmond viel flink in de prijzen.... in Rijpelberg en Dierdonk won men ook al 5,= , en daarnaast nog diverse prijzen in andere wijken.
Ik gun ieder zijn/haar prijs, klein of groot. Het lot maakt nooit onderscheid, niet in geluk en niet in ongeluk.....

Mirjam van der Pijl

@De weblog van Helmond op woensdag 5 september 2012 om 18:27:

Dan mag hij nu zeker niet klagen.

Nou het is iets minder mooi als wat een ieder denkt, want er gaat 29 procent
kansgeldbelasting af

een prijswinnaar

@een prijswinnaar Alle kleine beetjes helpen toch :)

@een prijswinnaar op zondag 9 september 2012 om 17:04:

jje moet ook een tevreden zijn je weet dat er belasting op deze prijs zt
Had je hier ook over nagedacht als je geen prijs had
ik denk het niet maar nu win je een leuk bedrag en dan maar klagen dat je nog belasting moet betalen lees de voorwaarden dan maar eens als je mee doet

@een prijswinnaar op zondag 9 september 2012 om 17:04:
Ben tevreden met je gezondheid die gaat boven alles
Alle beetjes zijn meegenomen en ben een dankbaar voor hetgeen je krijgt
Klagen helpt niet maar het is leuk als je wat wint
Belasting betaal je bij deze loterij zelf en alleen de staatsloterij betaalt de belasting voor de winnaar(dit is dan een netto prijs,bruto is hier ruim 40 % over betaalt lees de kans speel belasting maar na)

Jammer dat het niet in Helmond is maar in Eindhoven zuid................

Gisteravond was de eerste deel van de prijsuitreiking in het tv-programma ‘Eén tegen 100’ op Nederland 1 te zien. Voor wie het item miste kan het hier vanaf minuut 31.39 terugkijken.
Eén tegen 100 was gisteren na Boer zoekt vrouw, 8 uur Journaal en Studio Sport Eredivisie, het best bekeken tv-programma met 2.218.000 kijkers.

Na deel 1, was gisteravond deel 2 van de prijsuitreiking te zien in het programma Eén tegen 100. Vanaf minuut 24.14 kun je het hier bekijken: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1291052
Iets meer kijkers gisteravond dan vorige week, namelijk 2.375.000.

hallo,
waar kan ik die video en fotos van gisteren in ahoy kijken?m.v.g

fg bento de sousa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: