8reacties

9 Foto’s van de voorjaarskermis


Veel kermisbezoekers kwamen vandaag letterlijk van een koude kermis thuis. Dan hadden we het vorig voorjaar toch beter getroffen.
Met ruim 50 attracties ging de voorjaarskermis vrijdag om 13.00 uur van start. Donderdagavond rond 22.00 uur wordt die traditioneel afgesloten met het vuurwerk vanaf het dak van het voormalig postkantoor. Meer info over de kermis staat op de website die weer in de lucht is. De weblog vroeg fotograaf Ger Prins van Prinfoto Fotografie de wat jeugdige bezoekers vanmiddag te fotograferen.

Afgevoerd van de voorpagina
8 reacties
Reageer

Voorjaarskermis in opbouw:

Wim van den Broek

Koud maar wel leuk.

Politie Helmond vanochtend op haar Facebook-pagina:
Op de kermis in Helmond is gisteravond rond 22:00 uur een 18 jarige Venlose aangehouden voor diefstal. De buit; een pluche beest. Surveillerende agenten wisten haar in de kraag te vatten toen zij haar van een kermisattractie zagen klimmen met het pluche beest in haar armen. De jongedame is later die avond heengezonden met een proces verbaal. Het pluche beest- waarvan de identiteit nog niet bekend is ...- gaat terug naar de eigenaar.

Dank voor de mailtip Jos.

Koude Kermis fotogeniek

Wim van den Broek

Het vuurwerk ter afsluiting van de kermis:

@Harrie Grijseels op donderdag 28 maart 2013 om 23:22:

SKON Zag het vuurwerk ook, maar jouw foto's zijn mooier dan in het echt.

De exploitanten zijn nu onder dezelfde winterse omstandigheden de boel aan het afbreken als waar ze de zaak aan het opbouwen waren. Sneeuw. En het wordt weer langzaam wit in Helmond.

Ik lag lekker warm in m`n bedje, maar hoorde wel dat er flink geknald werd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: