22reacties

Club Boszicht is failliet


– PRIMEUR –
Club Boszicht is dinsdag failliet verklaard. Afgelopen zaterdag was de privéclub aan de Bakelsedijk voor de laatste keer geopend. De reden van het faillissement zou liggen in de teruglopende klandizie omdat klanten steeds meer naar clubs in Duitsland gaan
De rechtbank heeft Mr. Jaap van der Meer uit Best tot curator benoemd. Hij zal de mogelijkheid voor een doorstart onderzoeken, maar de kans dat die poging zal slagen wordt niet groot geacht. Dinsdag heeft de Rechtbank Oost-Brabant het faillissement uitgesproken van De Wildenman BV. In die BV waren alle activiteiten van Club Boszicht ondergebracht. Privéclub Yo Yum in Baarle-Nassau viel ook onder die BV en is daarmee ook ten einde.
Club Boszicht was ruim 35 jaar een begrip in Helmond. Een oude sticker blijft  onze herinnering aan hetgeen daar in onze verbeelding allemaal gebeurde.

Afgevoerd van de voorpagina
22 reacties
Reageer

Fraai is dat, ik krijg nog geld van ze. Zal nu wel in natura uitbetaald moeten worden vrees ik...

Dat is lekker het weekend ingaan zeg. Niet dus! :-(
Een avondje Helmond Sport zal nooit meer hetzelfde zijn. Daar gaat mijn vierde helft bij mijn tweede club. :-(

@Jan op vrijdag 15 augustus 2014 om 17:15:

De bierprijzen waren/zijn in ieder geval (bijna) even hoog (hoorde in van insiders)

kunnen ze mooi er een insteek haven van maken

Die oude sticker was echt befaamd.
We hebben als 16-jarige ooit uren voor de deur gestaan tot er iemand buiten kwam om naar die sticker te vragen, als je hem kreeg werd hij op de Honda MT-5 geplakt, , en dan was je helemaal de man.

Sonde, was altijd wel gezellig als je nergens meer heen kon, ik kom er allang niet meer, maar heb wel een super tijd gehad daar

@mac

Hoorde dat ze daar ook een gewoon cafe hadden.

Nieuwe locatie coffeeshop Helmond ?

Leendert Gerrits zal t wel opkopen, heeft ie een beter uitzicht voor z'n huis wat er recht achterligt

@Buurman op vrijdag 15 augustus 2014 om 17:46:

Bij Boszicht betaalde je meestal iets van drie keer de prijs die je in de andere kroegen betaalde.

@peter op zondag 17 augustus 2014 om 16:41:

Of gewoon een nieuwe sexclub, of misschien wel 2. Het is groot genoeg daar.

Sexinrichtingen, wat een woord ja. Lijkt mij te veel op Penitentiaire inrichting en psychiatrische inrichting en die zijn allebei niet gezellig. Noem het gewoon een hoerenkast, dat klinkt toch een stuk beter!

Ik heb nog wel een leuke anekdote:

een paar jaar geleden hadden ze een nieuwe bedrijfsleider/uitsmijter aangesteld, dit was de voormalige eigenaar van een snackbar aan de Mierloseweg. Die had hij al jaren gehad. Maar omdat hij heel veel mensen uit Helmond kende, bleef iedereen aan de bar plakken en durfden er te weinig gasten naar de dames te gaan.... toen hebben ze hem, maar buiten geflikkerd, want de business liep terug.

@G.Ekkehenkie op dinsdag 26 augustus 2014 om 14:46:

Klopt, nu hij de hap&tap heeft blijven de klanten weer aan de bar plakken, maar wordt er niemand buiten geflikkerd, is goed voor de business:)

jah heele maal mee eens peter mooi locatie voor een nieuwe coffeeshop

Nieuwe coffeeshoplocatie, why not.

@G.Ekkehenkie.
zo is dat helemaal niet gegaan,die vent hebben ze buitengeflikkerd omdat ie op een ander zat te vertellen wie er allemaal binnenkwamen en wat ze deden en met wie en hoeveel geld ze verbraste en hoe ze aan hun geld kwamen,terwijl hijzelf van geen kant deugd,als je graag over de tong gaat en problemen wil krijgen moet je bij de hap&tap wezen,zodra je daar naar buitenloopt weet de volgende week heel helmond wie je bent wat je doet wat je moest betalen met welk wijf je zat te praten hoe je aan je geld komt en dat je afspraken maakt aan de bar allemaal zwetsverhalen mensen zwart maken is hij goed in hij heeft nogal moeite om zijn grote bek dicht te houden,een kastelein is horen zien zwijgen hij is horen zien zwetsen.

Ik hoorde viavia dat ze het café van Boszicht nog een avondje willen opengooien als een soort van afscheid of reünie of zoiets. Zonder dat er met de dames van plezier naar boven kan worden gegaan. Weet iemand daar meer van? Ik zou er dan wel een keertje willen gaan kijken.

De hap en tap was vroeger de Petria bar.
Daar stond ene Jeanette achter de bar.
Weet iemand waar die gebleven is?

Ik krijg 500 euro van hun godverdomme

Teun sigaarsmoker

Seksclub Boszicht Helmond wordt huisartsenpraktijk
HELMOND - De naam was en blijft Boszicht. Maar waar voorheen bezoekers uit de kleren gingen voor plezier, doen de bezoekers van straks dat voor medisch onderzoek. De privéclub die enkele jaren geleden de deuren sloot, beleeft medio augustus een herstart als huisartsenpraktijk.

ik heb er vroeger ook gewerkt ..achter de bar ..
was een leuke tijd ..20 jaar geleden..kan er een boek over schrijven..
vaarwel Boszicht xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: