8reacties

Grote inval woonwagenkamp Bakelsedijk


Vanochtend om 8.00 uur heeft de politie op het woonwagenkamp op de Bakelsedijk een inval gedaan. Bij 4 huiszoekingen werden 5 mensen opgepakt. Bij deze aktie waren zo’n 100 politieagenten betrokken.
De actie was niet zozeer gericht tegen het oprollen van hennepplantages, maar vooral bedoeld om de mensen achter deze drugshandel te pakken, die zich dus bezighouden met grootscheepse hennephandel, aldus de politie.
In maart berichtten we al over een hennepsituatie bij een ander Helmonds woonwagenkamp. Toen vroegen we ons nog af hoe 1 en ander een vervolg zou gaan krijgen…

Mochten er weer Helmonders zijn die hiervan foto’s maakten, als je ze wilt mailen: graag. Wij plaatsen ze dan uiteraard hier.

Afgevoerd van de voorpagina
8 reacties
Reageer

Een vervolg is er dus. Zal morgen wel weer in alle landelijke kranten staan. Lekkere mensen die woonwagenbewoners. Daar hebben we wat aan.

@Marijn
Het werd ook al bij het NOS Journaal van 12:00 uur vermeld. Er waren alleen geen beelden bij.

Porcupine (a.k.a. Noud)

en jullie burgers doen nooit niks ,

@marijn

lekkere mensen die burgers en politieke figuren. Scheer iedereen maar over een kam zo kortzichtig, wereldvreemd en naief zijn jullie wel. Een leven met oogkleppen op is wat jullie hebben.
In de burgersamenleving zitten ook genoeg criminelen maakt dat alle burgers ook criminelen? Denk toch eens verder na dan je neus lang is. Als je de echte criminelen wilt hebben moet je maar eens naar jullie ambtenaren e.d. kijken.
En als jullie dan toch alles zo goed menen te weten zoek maar eens de historie op van de woonwagenbewoners dan zie je ook eens wat voor leed hun is aangedaan. Heb je nog steeds commentaar? hou het dan mooi voor je en laat ons met rust.

p.s. vergeet niet dat het woonwagenbewoners heel moeilijk word gemaakt en dat de meeste hardwerkende mensen zijn. Die nog harder moeten werken voor hun geld dan de gemiddelde burger.

wij woonwagen bewoners worden al eeuwen gediscrimineerd waarom dat is voor iedereen een vraag maar helaas doet de nederlandse regering en de burgers gadje er alles aan om onze cultuur uit te roeie

het is weer kassa op de bakelsedijk nu

kevin, heeft dat niet met dat ongeluk te maken (overleden vrouw)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: