17reacties

Helmonder (66) in Eindhoven vermoord


Vanavond om 18.30 uur is een 66-jarige Helmonder dood in een woning aan de Sonseweg in Eindhoven aangetroffen. De man kwam door een misdrijf om het leven volgens de politie.
De man was op bezoek bij de bewoner. De bewoner was enige tijd weggegaan. Toen hij om 18.30 uur thuis kwam trof hij de man aan in een plas bloed. De ambulancedienst en de politie hebben de man nog gereanimeerd. Dat mocht niet baten. De politie is direct een onderzoek gestart. De bewoner is naar het bureau gebracht en wordt gehoord als getuige.

Update om 22.40 uur:
De eerste bewegende beelden van de plaats delict in Woensel-Noord:

Eventuele verdere updates verschijnen in de reacties hieronder.

Afgevoerd van de voorpagina
17 reacties
Reageer

Hier staan nu foto's van vanavond: http://www.112brabant.nl/

De technische recherche is na een buurtonderzoek, nog de hele nacht bezig geweest met het onderzoek in en rondom de woning. Er zijn geen arrestaties verricht, er is geen wapen aangetroffen en tot op dit moment heeft de politie nog geen spoor van de dader(s).
De bewoner die de vermoordde Helmonder aantrof, wordt niet gezien als een verdachte, hij werd gisteravond als getuige gehoord.
Dat liet een woordvoerder van de politie vanochtend weten.

Vreselijk!!!
Mijn medeleven aan de nabestaanden.

17-Jarige Helmonder aangehouden in verband met dode Helmonder
De politie heeft dinsdagochtend een 17-jarige jongen uit Helmond aangehouden in verband met de dood van een 66-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer werd op vrijdag 22 maart dood aangetroffen in een woning aan de Sonseweg in Eindhoven.
De ambulancedienst en de politie hebben de man nog gereanimeerd. Dat mocht niet baten. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De politie heeft op en rond de plek waar het slachtoffer werd aangetroffen uitgebreid technisch onderzoek gedaan. Ook werd direct gestart met een buurtonderzoek. In het onderzoek kwam de politie op het spoor van de 17-jarige verdachte. De jongen is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het gerucht gaat dat die man van 66 niet van kinderen en jongeren kon afblijven. Of dat waar is weet ik niet!

Rust zacht.

@ RONALD,dat gerucht komt zeker van jou,hoeveel geruchten wil je hebben,feiten moeten we hebben en geen slap gezwets.

@ Ronald
Wat denk je met dit soort vunzige opmerkingen te bereiken?

@ Weblog
Kennelijk zijn "mededelingen" van dit kaliber toelaatbaar binnen de gedragscode die jullie hanteren. Jammer. Altijd geleerd dat vrijheid van meningsuiting (of wat daar voor door moet gaan) ook grenzen kent!!

@Martin (je hebt je naam niet mee) Ik vind dat Ronald het heel voorzichtig brengt !

@Martin op vrijdag 31 mei 2013 om 15:29:

De vrijheid van meningsuiting kent absoluut grenzen, ook op de weblog.
Zonder inhoudelijk in te willen gaan op hetgeen Ronald schreef, gaf reageerder Ronald tot nu toe, in bijna 200 reacties, nooit reden om in te grijpen door de weblog. Dat zegt niet alles, maar toch.
Wellicht mogen we je voor het vervolg van onze reactie wijzen op een reactie/oproep die we al wel vaker plaatsten.

Ik vind toch wel dat je niet zomaar geruchten moet verspreiden die nergens op gestoeld zijn.
Als ze dat over mij zomaar in het wilde weg zouden doen zou ik er niet blij mee zijn.
Deze persoon kan zichzelf niet meer verdedigen.

OM vervolgt de 17-jarige voor moord
Justitie zal de 17-jarige jongen vervolgen voor moord op de 66-jarige stadsgenoot. Dat liet het Openbaar Ministerie (OM) vandaag weten. De rechter-commissaris besloot vandaag dat hij 2 weken in voorarrest moet blijven.
Over de toedracht van de moord is weinig meer bekend dan eerder gemeld. In het belang van het onderzoek wil het OM nog niet meer details prijsgeven. Het is onduidelijk of verdachte en slachtoffer elkaar kenden. Wel wilde een woordvoerster kwijt dat de jongen ook verdacht wordt van verboden wapenbezit.

20 Maanden jeugddetentie geëist voor moord op Helmonder (66)
Tegen een 18-jarige Helmonder is maandag 20 maanden jeugddetentie geëist voor moord op een 66-jarige man uit Helmond in maart. De verdachte Helmonder was destijds nog minderjarig.
Het slachtoffer werd gevonden in een plas bloed in een huis in Eindhoven. Zie voor meer informatie hierboven. De verdachte werd 2 maanden later aangehouden en zat sindsdien vast. Hij zit in voorlopige hechtenis in jeugdinrichting De Hunnenberg in Nijmegen. Wat er precies is gebeurd is tot dusver niet bekend. De zaak werd maandag achter gesloten deuren behandeld vanwege de jeugdige leeftijd van de verdachte.
De kinderrechter in Den Bosch doet op 9 december uitspraak.

Plas bloed

In maart van dit jaar sloeg de destijds minderjarige jongen zijn slachtoffer met een moker dood omdat de man van 66 bekend dreigde te maken dat ze seks met elkaar hadden. De jongen werd twee maanden later aangehouden.Het slachtoffer werd door zijn partner gevonden in een plas bloed. De jonge dader moet de partner 6159 euro smartengeld betalen.

School

Tegen de politie zei de 18-jarige jongen dat hij werd betaald om seks te hebben met de man van 66. Toen hij daarmee wilde stoppen, dreigde de man hun relatie op de school van de jongen bekend te maken.Tijdens een volgende afspraak sloeg de jongen de Eindhovenaar dood.

Zie je wel dat het een viezerik was! Opgeruimd staat netjes, jammer voor deze gast ik leef met je mee!

Lekker vieze pedo ik heb met hem te maken gehad isneen vuilak

In het zelfde huis die kennis weet ervan is doorgestoken kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: