4reacties

Helmonders en hun dieren(artsen)

dierenartsen in Helmond

Zoals de Helmonders hun huisartsen en tandartsen hebben, hebben de Helmondse huisdieren hun dierenartsen. Want dieren zijn precies als mensen, met steeds meer dezelfde mensenwensen.
Onze huisdieren worden namelijk niet alleen ziek, maar ze krijgen ook steeds meer welvaartsziekten, hun medische behandeling wordt steeds verfijnder en de kosten swingen de pan uit, net als in de gezondheidszorg voor mensen.
De kwaliteit van de dierenartsen in Helmond wordt dus steeds meer een item om eens bij stil te staan. De meerderheid van het weblogteam heeft zelf ook een huisdier, dus je begrijpt de aanleiding van dit log. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ervaringen met onze dierenartsen. Welke dierenkliniek is goed voor welk soort dieren en bij welke dierenarts kun je misschien maar beter wegblijven? Of zoek je het liever bij een dierenartsenpraktijk buiten Helmond? Zijn er Helmondse dierenartsen die belachelijk veel of juist heel weinig voor een bepaalde standaardbehandeling vragen? Krijgt je treurig kijkende kat te snel Prozac voorgeschreven? Kortom, voldoende om te bespreken.