23reacties

Overleden persoon in het kanaal


De politie meldt een overleden persoon aangetroffen te hebben in de Zuid Willemsvaart ter hoogte van de Kanaaldijk Z.O. De doodsoorzaak is nog onbekend. De politie doet onderzoek zo meldden zij om 08.34 uur.
Meer info (zodra wij die hebben) volgt in de reacties hieronder.

Afgevoerd van de voorpagina
23 reacties
Reageer

Update 1:
De persoon zou aangetroffen zijn ter hoogte van dit deel van het kanaal.
Harrie Fotografie maakte zojuist de eerste foto.

Is daar (in dat stuk) laatst ook niet een stoffelijk overschot aangetroffen?

Alweer?

Update 2:
Een woordvoerder van de politie liet weten dat het lichaam kort voor 8 uur vanochtend door een voorbijganger werd aangetroffen in de buurt van de Rochadeweg. Of het om een man of een vrouw is nog niet bekend gemaakt.
Jacky Pikaar liet ons weten dat de scheepvaart op het kanaal wordt tegengehouden. En op de N612 worden ter plaatse witte schermen geplaatst.
Harrie Fotografie maakte zojuist ook deze foto:

Een paar politieagenten stonden naar een fiets te kijken die tegen een boom gestald was.

Piet De Wilde

@John op maandag 25 juli 2016 om 09:22:

Waarschijnlijk bedoel je de overleden 67-jarige Bart Hillen die 2 maanden geleden werd aangetroffen. Hier staat al onze info daarover.

Update:
Rond 10.45 uur begon de brandweer het lichaam met een kraan uit het water te halen. Naar verluidt zou het duikteam (dat daarvoor 'normaal gesproken' wordt ingezet) niet beschikbaar zijn.
Harrie Fotografie maakte ook deze foto's en video:

Luguber hoor. Het is bijna dezelfde plek als waar Bart Hillen gevonden is.

Vreselijk! Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

José Joosten

@De weblog van Helmond op maandag 25 juli 2016 om 09:09:

Volgens mij zitten jullie erlangs met de markering op GOOGLE maps.

Update:
"Politieonderzoek is afgerond. Wij gaan niet uit van een misdrijf. Het betrof een mannelijk slachtoffer. Verder doen we geen mededelingen." Dat liet de politie 1 minuut geleden weten.

@Twanneman op maandag 25 juli 2016 om 13:50:

Dat was de locatie die de politie op dát moment (geautomatiseerd) had doorgeven. Uit ervaring weten we dat dat niet altijd even nauwkeurig is door hun haast of de eerste melding die zij krijgen of ... Vandaar dat we het woord zou in die reactie gebruikten.
We hebben het even nagevraagd bij Harrie, de locatie is tegenover het punt waar het Eindhovens kanaal in de Zuid-Willemsvaart uitkomt.

@De weblog van Helmond op maandag 25 juli 2016 om 14:31:

Duidelijk :) Merci.

Knap hoor dat ze al weten dat het niet om een misdrijf gaat, zo te zien heeft het slachtoffer al enige tijd in het water gelegen..misschien wel rond het zelfde tijdstip te water gegaan als de 67 jarige bart hillen

@piet. Waar zie jij zo duidelijk een slachtoffer dan? ik zie hem nergens op foto's. Dus dan zou ik wel eens willen weten hoe jij ziet dat het slachtoffer al enige tijd in het water heeft gelegen.

Op een foto kun je goed zien dat er een lichaam in het water ligt..je moet goed in kunnen zoomen om het te zien..je moet de foto eerst opslaan.

Heel veel sterkte voor alle nabestaanden!

@piet..Welke foto??

3e foto van boven

Is er al iets meer bekend?
Een buurman vertelde me dezelfde dag nog de naam van de gevonden man maar ik weet niet of het waar is. Ik heb degene over wie buurman het had ook niet meer gezien, wat op zich niet zo heel vreemd is omdat hij nogal op zichzelf was.

ja klopt het is diegene die je buurman noemde

Ehm fanta, hoe weet je welke naam mijn buurman noemde?
Is er niet iets van een begrafenis/crematie/ed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: