7reacties

Spoor van vernielingen door Brouwhuis


In de nacht van zaterdag op zondag hebben 6 jongens op de fiets voor een aantal vernielingen gezorgd in Brouwhuis. Gelukkig voor de gedupeerden (maar pech voor die 6) zijn zij en hun daden vastgelegd op ‘n video die Zaal Vissers maakte.

Hier kun je de 6 jongens in close-up zien.
Om 01.22 uur werd bij de politie overlast gemeld omdat er tegen prullenbakken werd geschopt op De Middenloop. Zo’n 20 minuten later werd gemeld dat er door deze groep aan auto’s aan de Rivierensingel werd gevoeld.
Agenten die ter plaatse kwamen bij Zaal Vissers aan de Peeleik constateerden daarna dat er daar plantenbakken waren vernield. Dat bleek om precies 2.00 uur te hebben plaatsgevonden. En zondagochtend kwam de melding binnen dat een rij hekken aan de Heiakker was omgetrokken en een dixie-teoliet omver was geduwd.
Mogelijk kwamen de jongens van een eindexamenfeestje. De politie vermoedt dat steeds dezelfde groep deze vernielingen pleegde. Vond er die nacht ook bij jou een vernieling plaats, heb je meer informatie of ben jij zelf 1 van die 6 jongens? Bel dan de politie via 0900-8844.

Afgevoerd van de voorpagina
7 reacties
Reageer

Mark,

Ik weet wie het is, zullen we ze op hun donder geven?

Roy.

Wat een domme jongens. Die eigenaar van zaal Vissers had van te voren aangekondigd de beelden op internet te zetten als ze zich niet uit zichzelf zouden melden bij hem. En dat heeft hij dus gedaan. Nu staan ze voor altijd op Youtube.

Domme commentaar geven jullie. De Daders zouden zichzelf niet eens herkennen en er is geen een zichtbaar signalement van hun gezicht ofzo. dus al word er iemand opgepakt moet die gewoon blijven ontkennen en een alibi regelen. Simpel als simpelweg.

@Almere op woensdag 18 juni 2014 om 10:08:

"Een alibi regelen"??? Really???

@Almere op woensdag 18 juni 2014 om 10:08:

DomME iemand ben jij.... Doe wat aan je kennis en aan je spelling.

@post op woensdag 18 juni 2014 om 11:37:

Ik ben het volledig met je eens voor wat Almere betreft. Spelling is iets waar hij of zij nog nooit van hebben gehoord. Dit noemen ze "krom" taalgebruik!
Als je niet beter kunt, moet je geen antwoord plaatsen. Dan sta je tenminste ook niet voor paal!

LOL :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: