2reacties

Vandaal Benny betuigt na 30 jaar spijt


Beter laat dan nooit, moet de Helmonder Benny gedacht hebben. Na 30 jaar heeft hij spijt betuigt over het slopen van een clubhuis in Vorstenbosch (een dorp meteen boven Veghel). Via een brief aan voetbalclub Vorstenbossche Boys betuigde hij spijt voor de ravage die hij 30 jaar geleden in hun clubhuis aanrichtte. Dat berichtte dagblad de Stentor.
Op die bewuste vrijdagnacht heeft hij daar met vrienden ramen ingegooid, kasten opengebroken, een poederblusser leeggespoten en geprobeerd brand te stichten in de bestuurskamer. Een onbeschrijfelijke schade aldus het krantenbericht  destijds.
In de brief biedt Benny zijn excuus aan. “Ik ben nu een heel ander mens met een gezin en besef dat je voor alles wat je hebt gedaan verantwoording moet nemen”, zo schrijft hij. Het bestuur van de voetbalclub accepteert zijn excuses.

Afgevoerd van de voorpagina
2 reacties
Reageer

Toch netjes van de helmondse Benny

Benny schreef 30 jaar later ook een excuusbrief vanwege zijn inbraak
Ook een familie in Haps (een dorp in het noordoosten van Brabant) kreeg onlangs een excuusbrief van Benny. De Helmonder toont in de brief berouw omdat hij 30 jaar geleden had ingebroken in de woning van de Hapse familie. Dat berichtte De Gelderlander vandaag.
Benny (die nu werkzaam is in de auto-industrie) laat weten dat hij inmiddels een heel ander mens is geworden en beseft dat 'je verantwoording moet nemen voor alles wat je hebt gedaan'.
De Helmonder stuurde ook brieven met spijtbetuigingen naar 2 Udense families en naar de hierboven genoemde voetbalvereniging in Vorstenbosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: