34reacties

Vernielingen

Helmond wil zich graag goed positioneren, in de markt zetten en promoten. Diverse instanties steken veel geld en moeite in het verfraaien en verkopen van onze stad. Helaas zijn er ook Helmondse ‘lieverdjes’ die het leuk vinden zaken te vernielen, kapot of vies te maken. Muren, kunstwerken en gebouwen worden beklad, lege plastic flesjes en andere rommel overal neergesmeten, borden uit de grond gerukt en nog veel meer ongein.
Vanaf vandaag gaat De weblog van Helmond deze vernielzucht in beeld brengen, letterlijk. Daarvoor gaan we regelmatig zelf op stap. Maar wij zien niet alles. Daarom het verzoek je ogen open te houden en hieronder te melden wat je zag.
Ook je eigen vernielfoto’s kun je naar [email protected] mailen. Die plaatsen we dan hieronder. Dat kan je binnenkort zelfs een extra voordeeltje opleveren. Mail je onbewerkte foto in een zo groot mogelijk formaat (minimaal 800 x 600 pixels) met de straatnaam en datum. Wil je jouw naam liever niet bij jouw foto vermeld zien, geef dat dan in je mailtje aan.
De eerste gevallen die wij vastlegden, staan hieronder.