Weer 4 personen mishandeld en beroofd


Rond 1.30 uur vannacht zijn 4 personen op de Molenstraat aangevallen, 1 van hen werd beroofd. Het viertal bestond uit 2 vrouwen (40 jaar uit De Goorn (NH) en 24 jaar uit Helmond) en 2 mannen (25 en 27 jaar uit Helmond). De vrouwen liepen voorop, de mannen liepen een paar honderd meter achter hen over de Molenstraat. Toen de vrouwen langs een groepje van 2 andere vrouwen en 2 mannen liepen, werden zij uitgescholden en achterna gelopen door die andere vrouwen. Vervolgens werden beide slachtoffers verschillende keren in hun gezicht geslagen.
De 2 mannen, bekenden van de slachtoffers, schoten hen te hulp. De 25-jarige man uit Helmond werd echter door 1 van de mannen in zijn gezicht geslagen en beroofd van zijn mobiele telefoon, portemonnee en sleutels. De 27-jarige vriend werd kort daarna ook geslagen op zijn hoofd en getrapt tegen zijn lichaam. Door de mishandeling liepen 3 slachtoffers verwondingen op in het gezicht. Zij hoefden echter niet in het ziekenhuis behandeld te worden.
Signalementen: 
vrouw 1: blank, circa 30 jaar, 1,70 -1,80 meter, blond opgestoken haar
vrouw 2: blank, circa 30 jaar, 1,70 -1,80 meter, donker opgestoken haar
man 1: blank, circa 35 jaar, 1,80 – 2,00 meter, kort bruin stekelig haar, breed postuur, witte blouse met roze boord, blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen
man 2: blank, circa 35 jaar, 1,85 meter, breed postuur, zwarte jas
De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van deze openlijke geweldpleging en beroving. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Helmond Centrum via 0900-8844 of anomiem via 0800-7000.
Deze geweldadige beroving volgt op de geweldadige beroving gistermiddag. Toen berichtten wij dat een 19 jarige man 's middags op de Mierloseweg werd mishandeld en beroofd door 2 daders.

Afgevoerd van de voorpagina
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: