23reacties

In welke straat bevond zich de fotograaf?
Onderstaande personen wonnen al 5 Velvet Lounge consumptiebonnen:
Ellen (2 keer), Helga (2 keer), Porcupine (a.k.a. Noud), Hanny, Ad, Tim en Hans

Het zomerspel 2007
23 reacties
Reageer

Ik denk dat ik hem weet!!!!!

Volgens mij rijmt het weer op Ad.

Volgens mij niet, maar ik kan ernaast zitten.

Het is ook niet de Hortensialaan.

Is het dan Rijpelberg?
Helga, ik had al gezien dat het de Hortensialaan (weer) niet was. Zouden ze alle straatnamen van de spelers van dit Zomerspel weten bij De Weblog? ;)

Volgens mij is het niet de Rijpelberg en ik denk dat de Weblog zo ongeveer wel weet waar de spelers wonen en ook wat ze in het dagelijks leven doen.

Kapellerweg

Kardinaalspad

Ik zou het weer eens niet weten. Langdonkstraat misschien?

Hoewel onwaarschijnlijk maar toch maar genoemd Peppellaantje.

Aposteldreef

Het lijkt anders wel erg veel op een pad, maar het kan natuurlijk ook gewoon de naam van de dichtbijliggende straat hebben gekregen.
Ik kom niet echt verder.

Het Oude Pad

Gefeliciteerd Ad. Onze fotograaf stond in de Aposteldreef toen hij deze foto maakte. Met in zijn rug de Mierloseweg en JUMBO Fabriek van aanhangers en opleggers BV. Een mooi landelijk plaatje dat je daar niet zo snel zou verwachten.

Proficiat, Ad

Goh, zo maar weer een vraag goed, jammer dat het niet mijn tweede setje bonnen oplevert, maar dat zou ook weer te veel zijn van het goede.

@Weblog
Zijn jullie alweer bezig met het ritme van het WWWWW-spel. Overigens wel prettig om zo snel te weten of het goede antwoord is gegeven.

@Ad:
De reden dat je zo snel wist dat je het goede antwoord had gegeven, was omdat er net zou worden aangekondigd dat het goede antwoord nog niet was gevallen.
Dat we bezig zijn met het spel vanaf oktober mag wel gezegd worden. De mailtjes daarover vliegen achter de schermen heen en weer om het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

Ha Ad proficiat met het goede antwoord ik had hem ook goed.

Bedankt voor de felicitatie's.

Helga bedankt voor de tip en natuurlijk wist je het weer ruim voor mij. Ben toch echt benieuwd naar de nieuwe WWWWW-spelronde.

Ad proficiat he??Zal mij benieuwen wat dat nieuwe spel is kom nog niet zo heel lang op deze site maar vind hem wel heel leuk.

Ad; wel een beetje laat maar toch nog gefeliciteerd met het goede antwoord!

@Hanny
Misschien kun je je vast verdiepen in het WWWWW-spel, kijk maar eens er zijn in het verleden al 8 ronde's geweest. De spelregels zijn echter wel wat strenger dan bij dit zomerspel.

Bedankt voor de felicitatie (natuurlijk ook voor jouw, Ellen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: