9reacties

Wij roepen Stef naar voren


Vandaag kunnen we dan officieel bekend maken dat Stef de eerste helft van 2018 in De kennisquiz over Helmond won. Zoals elke ronde sinds 2005, won ook deze keer de beste. Daarom mag ook deze Helmonder zich met recht een kenner van Helmond noemen. Van harte gefeliciteerd met je zege Stef. Alle eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou! Net als alle andere 30 tegels, zal ook deze tegel élke desktop-pagina van de weblog sieren tot in lengte der dagen.
Ook vHans én Tim én Lieke én Bauke én Richard v Hout én Jos én Marie-Claire én Richard én Hein beantwoordden 1 of meer van de quizvragen goed. Echter duidelijk te weinig om de winnaar van zijn zege af te houden.
Het woord is aan Stef: 

Beste mede spelers en lezers van de kennisquiz “in welke straat bevond zich de fotograaf?”
Het is mij een eer om winnaar te zijn van dit prachtig spel. Ik moet toegeven dat op een gegeven moment de verslaving wel toe sloeg en ik gemiddeld 431 keer per dag op de weblog keek om te zien of er een nieuwe vraag was. Zelfs als ik voor mijn werk in het buitenland was of tijdens vergaderingen kon ik het niet laten om een vraag te beantwoorden.
Bij één vraag wist ik het antwoord maar wilde het zeker weten dus mijn fiets gepakt en gaan kijken. Aangekomen op locatie JA! het klopt, snel mijn telefoon gepakt om het antwoord te geven. Wat schetst mijn verbazing het goede antwoord was al door Jos gegeven één minuut eerder. Nou ik kan jullie zeggen dat ik niet echt vrolijk was. Ook de vraag op de Varenschut (autodroom) stond ik met mijn telefoon ondersteboven voor de spiegel om te kunnen lezen wat de spiegeling in het water voorstelde maar vHans was me net voor.
Al met al heb ik me kostelijk vermaakt en wil bij deze de fotografen en de mensen achter de schermen bij De weblog van Helmond hartelijk bedanken, en ga door met het ik beeld brengen van al het moois in Helmond.
Groeten Stef.

Kennisquiz 2018 eerste helft
9 reacties
Reageer

Proficiat Stef! Ik deze ronde weer geen punt....

Toon van Laarhoven

Van harte Stef!!
Knap gedaan jonge!

Groeten,

Gefeliciteerd stef vakwerk

Stef , deze ronde was je echt de allersnelste , allerslimste tegenstander .
Lang hebben we met de punten gelijk op kunnen gaan , maar daarna kwamen de punten verdiend veelal bij jou terecht !

Proficiat ! Je was de beste !

Gefeliciteerd Stef.

Gefeliciteerd Stef!

Mohammed Chahim

Voorlopig geen nieuwe vragen in de kennisquiz
Helaas moeten we de kennisquiz voor een tijd(je?) staken. Reden is een stevig tekort aan tijd door verschillende omstandigheden.
We weten niet hoe lang dat gaat duren, niets is immers zo moeilijk te voorspellen als de toekomst.

Dat laatste vind ik toch erg jammer om te horen .
Het is een mooi onderdeel van de Helmond promotie .

Hopelijk krijgen jullie al die omstandigheden voor elkaar en lukt het jullie om ook hier tijd voor te kunnen vrijmaken .
Ik waardeer al jullie leuke werk enorm !

Kunnen we als Webloggemeenschap een steentje bijdragen misschien ??

@vHans op zondag 8 juli 2018 om 15:55:

Dank voor de complimenten én het aanbod.
Op dit moment zijn er eerlijk gezegd geen steentjes bij te dragen. Maar is er iets dat je concreet wilt én kunt doen, dan is het fijn als je dat aanbod naar post@deweblog.nl mailt dan benaderen we je tzt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: