26reacties

Datumprikken voor de consumptiebonnen


Het is weer zover. Aan het eind van deze maand is dit kwartaal van de kennisquiz over Helmond ten einde. Altijd een prettig moment. De gewonnen consumptiebonnen mogen we weer aan de winnaars uitreiken én we gaan de mensen achter die namen zien. Daarbij deze keer ook nog de uitreiking van de tegel op de Catwalk of Fame.

Die avond (vanaf 21.00 uur) vindt natuurlijk weer plaats bij de gulle sponsor van dit spel, de Velvet Lounge op de Steenweg. We zien daar graag alle, maar in ieder geval zoveel mogelijk, winnaars. Daarom kunnen die winnaars zoals voorgaande keren weer meebeslissen welke datum het gaat worden. Wij prikten 3 mogelijke data voor die avond.
Om het datumprikken overzichtelijk te houden, vragen we de winnaars van de consumptiebonnen om (vóór donderdag 26 juni) de datum of data te geven waarop hij of zij absoluut NIET kan. Daarmee geef je dan in feite automatisch aan dat je er niet bij zult zijn mocht het onverhoopt toch op die dag zijn.
Kort na 26 juni zullen wij de datum bij de reacties hieronder bekend maken. Daarbij gebruiken we als criterium dat er die avond zoveel mogelijk consumptiebonnen uitgereikt worden.

De 3 mogelijke avonden zijn: dinsdag 1 juli
De 2 mogelijke avonden zijn: woensdag 2 juli
De 2 mogelijke avonden zijn: donderdag 3 juli

Zoals altijd mogen de winnaars iemand meenemen. Wees niet bang dat 5 consumpties je maar een kort avondje bezorgen. Op de voorgaande 3 avonden bij de Velvet bleek telkens weer dat daar op 1 of andere wijze een wonderbaarlijke spijsvermeerdering plaatsvindt. Wat ooit iemand met wijn in Kana en met 5 broden en 2 vissen in Tabcha presteerde, gebeurt dus ook (op iets beperktere schaal) in Helmond. Onverklaarbaar, maar wel lekker.

Kennisquiz 2008kwartaal 2
26 reacties
Reageer

Dat wordt nog niet simpel. Misschien dat het na de raadsvergadering op 1 juli kan. Maar dan is er ook de raads-BBQ.
Moet e.e.a. dus nog eens bekijken.

Ik kan op alle drie de data WEL!!

Ik kan op alle drie de data NIET!

Ik kan niet op 1 juli.

Ik kan niet op 2 juli.
Andere dagen maar even, maar dat is meestal niet anders.

Ben trouwens benieuwd of Rudi wel kan op bonvenstaande datum.

Ik kan alleen op donderdag 3 juli

Angelique; en 4 juli??? (kasteeltuinconcert)

Op 3 juli kan ik pas na 21.30 en moet ik helaas weer op tijd thuis zijn.
(Ellen op 4 juli kan ik wel.)

Helga; jaaaa, 4 juli staat in ieder geval vast.

Ik kan op alle drie data niet, ik schenk mijn bonnen daarom terug om in de toekomst weer te gebruiken voor het spel. Vond het al leuk om mee te doen en meteen wat te winnen.

Als je naar de data hierboven kijken, kun je uittellen op welke datum de consumptiebonnen en de tegel op de Catwalk of Fame worden uitgereikt. MAAR…
Zoals altijd willen we graag dat álle winnaars bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Dit maal willen we dat zelfs nog ietsjes liever. Bij de door ons uitgerekende datum blijken J.E. Mulder en Frans D. niet te kunnen. Daarom willen we in uiterste poging en een versnelde ronde nog even kijken of wellicht op dinsdag 8 juli of woensdag 9 juli wél iedereen kan. Mocht niet iedereen kunnen op 1 van deze 2 dagen, dan wordt het toch de nu uitgerekende datum. Daarom, graag je reactie vóór zondag 29 juni.
Aankomende zondag laten we weten welke dag het definitief geworden is.

Zoals het er nu uitziet kan ik op beide (reserve)dagen.

Ik kan ook 8 of 9 juli

Ik ben 8 juli al op vakantie, maar kijk maar niet naar mij hoor ! Vind ik niet zo erg.
Ik kom heus nog wel een keer mijn bonnen ophalen, dus doe maar wat het best uitkomt.

Helaas blijkt niet iedereen op 1 van de 2 extra dagen te kunnen. Daarom maken we nu de definitieve datum al bekend.
Op donderdag 3 juli worden de consumptiebonnen bij de Velvet Lounge op de Steenweg 21 aan de aanwezige prijswinnaars uitgereikt. We hopen dat diegene die kunnen (als je wilt met iemand die ook leuk en aardig is) ook komen. Want het belooft net iets bijzonderders te worden dan de vorige 3 keer.
Omdat Helga heeft aangegeven om 21.31 uur te komen, worden de welverdiende consumptiebonnen op dat tijdstip uitgereikt. Vandaar het vriendelijke verzoek dan aanwezig te zijn. Vanaf 21.00 uur is de weblog aanwezig. Eerder komen mag dus, want ook zonder haar schenkt onze sponsor net zo gemakkelijk drankjes in.

Ik heb gehoord dat Rob dit keer niet zelf komt maar zijn broer stuurt.

Noud; hoezo, bij de Velvet mag hij toch gewoon nog roken...

@Ellen
Maak je maar geen zorgen. De broer van Rob rookt ook, is net zo gezellig en vrijgevig.

Eigenlijk had ik niet mogen zeggen dat Rob niet kan a.s. donderdag. Ik had het gehoord van de secretaresse van de weblog, en ik was gisteren nog erg onder de indruk van haar verschijning.
(De volgende keer hoop ik dat ze een coltrui aan heeft.)

Rob; wat moet ik hier nou toch allemaal van denken????

@Ellen:
Het gerucht gaat dat er in Helmond een lookalike (of nu hoor ik zelfs een broer) zou rondlopen. Die dubbelganger heeft schijnbaar ergens iets gehoord van de weblog en ouwehoert daar af en toe over.
Ik hoop trouwens voor iedereen dat de weblog met het zinnetje "Want het belooft net iets bijzonderders te worden dan de vorige 3 keer" inzake donderdag niet naar mij verwijst. Het zou van hen bijzonder kort door de bocht zijn!

Rob; nou, ik verwacht er natuurlijk wel wat van donderdag. Want als je eenmaal zo'n zin plaatst, kom je er niet meer zo gemakkelijk vanaf!
En wat betreft die lookalike; ik ben hem nog niet tegengekomen.

@Ellen
Ik ben de look-a-like al wel tegengekomen.
Er waren nog een paar mensen meer bij hem, en een vrouw in het gezelschap vertelde dat ze de secretaresse van de weblog was.
Misschien ben ik te goedgelovig geweest, en erg onder de indruk van haar verschijning. Dat heb ik wel vaker bij (mooie) vrouwen.

Helaas, helaas. Ik zal morgenavond toch niet naar de Velvet Lounge komen. Op de school van mijn kinderen is een plotseling ingelaste informatie-avond waar ik voorrang aan geef.
Ik wens de overige winnaars en andere aanwezigen een plezierige avond.

@Rudi:
Begrijpelijk dat je daar voorrang aan geeft. Wellicht goed om te weten is dat de avond bij de Velvet tot 01.00 uur duurt.

Ook voor mij geldt "helaas, helaas" want net als Rudi heb ik dezelfde ingeplande belangrijke informatie-avond op de school waar ik echt heen wil en dus.... sorry maar ik kan vanavond niet komen.

Ik durf het bijna niet te zeggen, na bovenstaande berichten, maar ik moet ook verstek laten gaan. Ik heb nog even gewacht met afmelden, in de hoop dat het beter werd, maar ik heb een hardnekkige oorontsteking. En gezien de naderende vakantie wil ik geen risico's nemen. Sorry, sorry, sorry.

In ieder geval veel plezier allemaal, en hopelijk tot een volgende keer !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: