23reacties

In welke straat bevond zich de fotograaf?
Tussenstand:
1 punt: wilma én Klorriemorrie én Helga én allesvanhelmond.nl én Noud
1 punt: én J.E. Mulder

Kennisquiz 2008kwartaal 3
23 reacties
Reageer

Callistopad

Marslaan

Venuslaan

Korhoenderhof

Helaas staat het goede antwoord er niet bij. Succes met verder zoeken.
@Hanny: Voor wat het waard is, tot nu toe zit jij er het dichtste bij. ;-)

Nachtegaallaan

Mercuriuslaan

Astronautenlaan

Jupiterlaan

Gefeliciteerd Antoon. Deze foto werd gemaakt in de Jupiterlaan.
Wellicht leuk om te vermelden dat jouw goede antwoord ook precies de 24.000ste reactie op De weblog van Helmond is.
Voor de liefhebbers, de hond op de foto is niet Elmo. Hij had die dag geen zin om fotomodel te spelen, dus nam onze fotograaf deze goed stilzittende vervanger.

Proficiat Antoon ;-)

Proficiat Antoon. In de vorige ronde had het je waarschijnlijk nog een setje consumptiebonnen opgelevert, nu moet je het doen met een puntje in de tussenstand.

Gefeliciteerd, Antoon

Gefeliciteerd Antoon, ik had geen enkel idee waar het was, de wijk dacht ik wel maar dan de straat nog en dat was raden geblazen.

Ik had geluk, bij de derde poging gokte ik tussen Jupiterlaan en Nieuwveld. Goed gegokt :)


Gisteren kregen we een mailtje met bijgevoegde bewijsfoto's van een attente lezer die deze ronde nog geen punt won. Daaruit bleek onomstotelijk dat de weblog een fout heeft gemaakt bij deze vraag.
De fotograaf stond namelijk niet in de Jupiterlaan toen hij deze foto maakte, maar in het Callistopad. Het scheelt niet veel qua afstand, maar feiten zijn feiten. Hanny wist dat zelfs eerder dan wijzelf want zij gaf dat goede antwoord al op woensdag om 20:13 uur. Het punt voor het goede antwoord gaat daarom van Antoon naar Hanny. Alsnog gefeliciteerd Hanny.
Blijkbaar waren de goden ons bij deze vraag toch enigszins goed gezind. Antoon behoudt namelijk 1 punt. Want met zijn Jupiterlaan-reactie gaf hij de 24.000ste op de weblog. Dat aantal zagen we natuurlijk aankomen. Daarom was vooraf besloten dat diegene die díe reactie gaf (mits in dit spel) ook een punt zou verdienen, tenzij die persoon het goede antwoord gaf. Welnu, Antoon krijgt dus een punt voor de 24.000ste reactie. Weliswaar geen setje consumptiebonnen, 'das war einmal', maar wel een punt.
Onze excuses voor onze fout.

Heeeeeee nou dank je wel als jullie je fout niet erkend hadden had ik er toch nooit achter gekomen.Maar mijn vakantie kan nu nie meer stuk.Voorlopig laat ik het raden aan de andere over.Ben ff 2 weekjes naar Turkije ;-)

Hanny, alsnog gefeliciteerd! Grappig dat iedereen 1 punt heeft! Normaal gesproken is er op z'n minst 1 persoon die meerdere punten heeft..

klorriemorrie

@Hanny: Fijne vakantie!
@klorriemorrie: Dat is inderdaad leuk!

Gefeliciteerd Hanny.

Dank je wel allemaal.En tot over 2 weken!!

Hele fijne vakantie Hannie.

Callistopad 2, maar de hond is nu weg en de planten zijn groter haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: