21reacties

In welke straat bevond zich de fotograaf?De juiste straatnaam levert je zoals altijd een punt in de tussenstand op.
Weet je de naam van de naam van de residentie (die naam begint met het woord Residentie en het woord erna begint met een hoofdletter) noteer die dan in aparte reactie. De eerste die die naam goed heeft, ontvangt namelijk 2 vrijkaartjes voor een voorstelling komende week van Joris Linssen & Caramba óf Wende Snijders. Dat geldt niet voor wilma en Noud, zij wonnen deze ronde immers al vrijkaartjes.


Tussenstand:
3 punten: wilma*
2 punten: Helga én Anita
1 punt:en Tim én Noud* én Angelique

Kennisquiz 2008kwartaal 4
21 reacties
Reageer

Julianalaan

Weg op den Heuvel

Residentie Binderen

Heistraat

Weg op Den Heuvel

Residentie Brouwhorst

Torenstraat

Groenstraat

De Wentelaar

Arcadestraat

Verlengde Stationstraat

Stationsplein

Jan van Goyenlaan

Hobbemalaan

Verlengde Stationsstraat

Gefeliciteerd Els. Onze fotograaf stond in de straat met de naam Weg op Den Heuvel. Jammer voor AleBlie dat die ook niet even op Google Maps keek.
De naam van die residentie is Residentie Binderen, zie de foto onderaan. Een hele andere residentie dan iets verderop waar Sinterklaas sinds vandaag weer is gehuisvest, maar dat terzijde.
Dit appartementencomplex is gelegen in het Stationsgebied waar de afgelopen jaren enkele appartementencomplexen zijn ontwikkeld die vooral voor jongeren en ouderen bedoeld zijn.
De naam Residentie Binderen had AleBlie correct en daarom (zoals aangekondigd) heeft hij/zij dus 2 vrijkaartjes verdiend voor:
- Joris Linssen & Caramba op woensdag 19 november in de Scala-zaal óf
- Wende Snijders op zaterdag 22 november in 't Speelhuis.
@AleBlie:
Laat binnen 24 uur in een reactie hieronder even weten welk kaartje je wilt. Zet je mailadres in het daarvoor bestemde hokje "E-mailadres: (Niet getoond bij de reactie.)". Dan leggen wij je per mail uit hoe je jouw kaartjes in bezit gaat krijgen.
In het programmaboekje van 't Speelhuis en op hun website (bij het kopje linksboven 'Voorstellingen') staan die voorstellingen beschreven.

Els proficiat met het goede antwoord en "Aleblie" proficiat met de kaartjes

Aleblie en Els gefeliciteerd met de kaartjes en het goede antwoord.

Beste weblog. Beide data ben ik verhinderd. Misschien dat jullie een andere vraag kunnen bedenken, zodat iemand anders deze kaartjes kan winnen.

Mzzl

Proficiat Els en Aleblie.

Gefeliciteerd, Els en Aleblie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: