12reacties

In welke straat bevond zich de fotograaf?


De laatste vraag in deze ronde, een vraag met speciale regels om de rondewinnaar aan te wijzen.Wij denken dat dit een moeilijke vraag is, toch zullen wij bij deze vraag geen hints geven. Daarom kán het zijn dat we na verloop van tijd het juiste antwoord bekend maken, ondanks dat het nog niet werd gegeven door een deelnemer.

@Michael Rieter én wilma:

  • Bij deze vraag telt ALLEEN jullie eerste reactie = antwoord.
  • De straat(naam) die volgens de Routebeschrijving Google Maps lopend het dichtst bij het correcte antwoord ligt op het moment dat de weblog het juiste antwoord bekend maakt, zorgt voor de overwinning in deze ronde.
  • 1 Extra moeilijkheidje voor jullie: een antwoord geven dat al werd gegeven betekent feitelijk dat de ander deze ronde wint.

@Helmond minus (Michael Rieter én wilma):
Voor jullie is er geen enkele beperking bij het beantwoorden. Wie het eerste het juiste antwoord geeft wint zoals altijd een punt.

Succes!!!


Tussenstand:
5 punten: Michael Rieter én wilma
3 punten: Ad én Els
2 punten: Noud
1 punt:en Ellen én Mien én Hans én Frans D. én Paul Smeulders én g-force
1 punt:en én Hanny

Kijk hier voor meer informatie over
De kennisquiz over Helmond.
Kennisquiz 2009tweede helft
12 reacties
Reageer

Lambertushof

Burgemeester van Houtlaan

Zeelenweg

Michael Rieter

Leuke site, hier ga ik zeker nog vaker terugkomen. Een gespecialiseerde site zoals deze kan heel goed werken. Niet te veel aan verschillende onderwerpen, maar één specifieke 'niche'. Ik heb dat eerder al gezien bij een site over een heel ander onderwerp: http://www.dacialoganmcv.nl/ Dat was een erg populaire site over één specifieke auto. De maker van de site mocht zelfs naar de fabriek van de auto in Roemenië, omdat zijn site zo populair geworden was. Keep up the good work!

Carl Verheijen

Gefeliciteerd Michael Rieter. Het juiste antwoord is Zeelenweg.
Door dit nu gewonnen punt volgt later deze week jouw overwinningslog.
Dit kunstwerk staat voor een boerderij aan de Zeelenweg in Brouwhuis. De deur van deze boerderij kwam al eens eerder aan de orde.
De foto hieronder toont dit kunstwerk in een wat breder perspectief.

Gefeliciteerd Michael Rieter.

Proficiat Michael

Proficiat Michael,
welkom op de Catwalk of Fame.

Ben wel benieuwd hoe zijn naam op de Catwalk komt te staan. Met 14 tekens is het de langste naam, waarbij de breedte van de "straat" toch hetzelfde zal blijven.

feliciteert Michael Rieter.

GEFELICITEERD MICHAEL !!!

Dor hedde uurst meen skoen. Doar neffe louwp ik. Nee zonder gekheid: ik ben apetrots. En iedereen bedankt voor de felicitaties.

Michael Rieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: