8reacties

GGG, Foutje architect?


 

Wat zagen wij laatst op ons mooie Brandevoort? Was dit een foutje van de architect of een maandagochtendvergissing van de aannemer? Wij moeten het antwoord hierop schuldig blijven. Maar iemand zal dit toch eerder opgemerkt hebben? Waarom is die fout dan nog niet hersteld? Veel vragen en weinig antwoorden van onze kant.
Wij vonden het in ieder geval de moeite waard om er een foto van te maken.

en oordeel zelf.

De GGG-rubriek
8 reacties
Reageer

Waarschijnlijk horen deze 2 appartementen bij elkaar en moet je gewoon van het bovenste balkonnetje naar het onderste springen.De terug weg heb ik zo 1-2-3 geen oplossing voor.

Ik denk dat het gewoon mensen zijn die met een tweede balkonnetje willen opscheppen. Andere mensen doen dat met een tweede huis, vrouw of auto.

Ik denk dat het creatief met Photoshop is. En dat deze foto niet in Nederland is genomen ;)

Ja klopt dit is de Spaanse El Brandevoorto!

@P.Zeur: Klik ook eens op de liegbank of de 3 rode G's. Als je daar de uitleg leest wordt het een en ander misschien wat duidelijker.

Ik denk dat vaders het raam van de dochter des huizes, genaamd Julia, heeft dichtgemetseld. Er stond namelijk elke avond ene Romeo onder haar raam te bleren, en vaders was dat beu.

Tja.. lastig is het wel.. Was het geld voor de deur niet toevallig op? haha!

Dit is het schuil balkon voor de secret lover, zo hoeft ie niet aan de rand vn het balkon te hangen , of zich in de kast te verbergen als manlief thuiskomt, LOL

groetjes, Joos ( die in n bungalow woont dus dit niet nodig heeft)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: