Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.343 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

  GGG Helmond

Wat zagen wij laatst op ons mooie Brandevoort? Was dit een foutje van de architect of een maandagochtendvergissing van de aannemer? Wij moeten het antwoord hierop schuldig blijven. Maar iemand zal dit toch eerder opgemerkt hebben? Waarom is die fout dan nog niet hersteld? Veel vragen en weinig antwoorden van onze kant.
Wij vonden het in ieder geval de moeite waard om er een foto van te maken.

en oordeel zelf.

8 reacties:

Waarschijnlijk horen deze 2 appartementen bij elkaar en moet je gewoon van het bovenste balkonnetje naar het onderste springen.De terug weg heb ik zo 1-2-3 geen oplossing voor.

Beantwoorden

Ik denk dat het gewoon mensen zijn die met een tweede balkonnetje willen opscheppen. Andere mensen doen dat met een tweede huis, vrouw of auto.

Beantwoorden

Ik denk dat het creatief met Photoshop is. En dat deze foto niet in Nederland is genomen 😉

Beantwoorden

Ja klopt dit is de Spaanse El Brandevoorto!

Beantwoorden

@P.Zeur: Klik ook eens op de liegbank of de 3 rode G’s. Als je daar de uitleg leest wordt het een en ander misschien wat duidelijker.

Beantwoorden

Ik denk dat vaders het raam van de dochter des huizes, genaamd Julia, heeft dichtgemetseld. Er stond namelijk elke avond ene Romeo onder haar raam te bleren, en vaders was dat beu.

Beantwoorden

Tja.. lastig is het wel.. Was het geld voor de deur niet toevallig op? haha!

Beantwoorden

Dit is het schuil balkon voor de secret lover, zo hoeft ie niet aan de rand vn het balkon te hangen , of zich in de kast te verbergen als manlief thuiskomt, LOL

groetjes, Joos ( die in n bungalow woont dus dit niet nodig heeft)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *