1reactie

GGG, Taakstraf


 

Op de hoek van de Veestraat en de Markt kwamen we gisterenmiddag een wereldberoemd persoon tegen. Normaal is hij altijd vergezeld van zijn knorrig maatje, maar dit maal was hij alleen.
Navraag leerde ons dat het hier een taakstraf van een bekende Helmonder betreft. Nee, wij noemen geen naam, maar misschien herken je hem aan zijn postuur.
Overigens vinden wij de straf veel te licht, gezien de gepleegde feiten. Maar ja, wie zijn wij?

  en zie wat onze camera vastlegde.

De GGG-rubriek
1 reactie
Reageer

Lijkt me vrij duidelijk dat het óf wethouder Kees Bethlehem óf Frans Stienen óf Jos Boetzkes is. Zij overtraden hun eigen gedragscode 'Belangenverstrengeling en aanbesteding' waarin staat dat 'een bestuurder van een aanbieder van diensten aan de gemeente geen faciliteiten of diensten aanneemt die zijn onafhankelijke positie ten opzichte van de aanbieder kan beïnvloeden.' Want zij kregen vanwege het Helmond Sport stadion van projectontwikkelaar Stam & De Koning een vip-behandeling bij PSV - Arsenal.
Zij werden meteen gestraft in het kader van het 'lik-op-stuk-beleid'. Goede zaak natuurlijk, zeker omdat ze ook nog durven te beweren dat ze niet wisten dat dat niet mocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: