Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.011 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

  GGG Helmond

Op de hoek van de Veestraat en de Markt kwamen we gisterenmiddag een wereldberoemd persoon tegen. Normaal is hij altijd vergezeld van zijn knorrig maatje, maar dit maal was hij alleen.
Navraag leerde ons dat het hier een taakstraf van een bekende Helmonder betreft. Nee, wij noemen geen naam, maar misschien herken je hem aan zijn postuur.
Overigens vinden wij de straf veel te licht, gezien de gepleegde feiten. Maar ja, wie zijn wij?

  en zie wat onze camera vastlegde.

1 reactie:

Lijkt me vrij duidelijk dat het óf wethouder Kees Bethlehem óf Frans Stienen óf Jos Boetzkes is. Zij overtraden hun eigen gedragscode 'Belangenverstrengeling en aanbesteding' waarin staat dat 'een bestuurder van een aanbieder van diensten aan de gemeente geen faciliteiten of diensten aanneemt die zijn onafhankelijke positie ten opzichte van de aanbieder kan beïnvloeden.' Want zij kregen vanwege het Helmond Sport stadion van projectontwikkelaar Stam & De Koning een vip-behandeling bij PSV – Arsenal.
Zij werden meteen gestraft in het kader van het ‘lik-op-stuk-beleid’. Goede zaak natuurlijk, zeker omdat ze ook nog durven te beweren dat ze niet wisten dat dat niet mocht.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *