7reacties

deweblog.nl

nieuw internetadres De weblog van Helmond
De weblog van Helmond heeft nu een verkort internetadres:

deweblog.nl

Opdat je dat de komende tijd niet vergeet, plaatsten we een aantal herinneringen aan de zijkant.

We zijn erg blij met deze nieuwe url omdat ons huidige lange internetadres (hellemond.web-log.nl) te lastig is. Hoe vaak we dat al, tergend langzaam, hebben moeten herhalen. Dat we vriendelijk doch streng aan de telefoon moesten benadrukken: “Nee, het is hellemond, met 2 keer een l” of “Nee echt niet, u dient een liggend streepje, als een minteken, tussen web en log te zetten”.
Met dit nieuwe adres is dat voltooid verleden tijd. Via deweblog.nl kan een ieder gemakkelijk hier komen. Dat we dít adres konden bemachtigen is eerlijk gezegd een gelukje, maar zonder geluk vaart niemand wel.
Dit nieuwe adres biedt ons ook ruimere mogelijkheden qua website. Daarmee ken je de tweede reden waarom we blij zijn met dit nieuwe adres.

Het lange adres blijft overigens nog gewoon bestaan en als vanouds werkend. Feitelijk zie je namelijk op het korte adres wat we op het lange adres plaatsten. Verandert er dan iets voor jou? Eigenlijk niet echt. We blijven gewoon doen wat we deden: goede logs over Helmond proberen te plaatsen.
Maar:

  • aan zij die ons in de favorieten hebben staan: het korte adres zal je altijd alles tonen, het lange adres zal dat voorlopig ook doen; de keus is aan jou welk adres je nu al in je favorieten zet.
  • aan zij die ons lange adres niet vertelden op de sportvereniging, het werk, op feestjes of in kroeg omdat het zo’n lastig adres is: daarvoor hebben we alle begrip. Maar vanaf heden is die reden vervallen, lijkt ons.