Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

nieuw internetadres De weblog van Helmond
De weblog van Helmond heeft nu een verkort internetadres:

deweblog.nl

Opdat je dat de komende tijd niet vergeet, plaatsten we een aantal herinneringen aan de zijkant.

We zijn erg blij met deze nieuwe url omdat ons huidige lange internetadres (hellemond.web-log.nl) te lastig is. Hoe vaak we dat al, tergend langzaam, hebben moeten herhalen. Dat we vriendelijk doch streng aan de telefoon moesten benadrukken: “Nee, het is hellemond, met 2 keer een l” of “Nee echt niet, u dient een liggend streepje, als een minteken, tussen web en log te zetten”.
Met dit nieuwe adres is dat voltooid verleden tijd. Via deweblog.nl kan een ieder gemakkelijk hier komen. Dat we dít adres konden bemachtigen is eerlijk gezegd een gelukje, maar zonder geluk vaart niemand wel.
Dit nieuwe adres biedt ons ook ruimere mogelijkheden qua website. Daarmee ken je de tweede reden waarom we blij zijn met dit nieuwe adres.

Het lange adres blijft overigens nog gewoon bestaan en als vanouds werkend. Feitelijk zie je namelijk op het korte adres wat we op het lange adres plaatsten. Verandert er dan iets voor jou? Eigenlijk niet echt. We blijven gewoon doen wat we deden: goede logs over Helmond proberen te plaatsen.
Maar:

  • aan zij die ons in de favorieten hebben staan: het korte adres zal je altijd alles tonen, het lange adres zal dat voorlopig ook doen; de keus is aan jou welk adres je nu al in je favorieten zet.
  • aan zij die ons lange adres niet vertelden op de sportvereniging, het werk, op feestjes of in kroeg omdat het zo’n lastig adres is: daarvoor hebben we alle begrip. Maar vanaf heden is die reden vervallen, lijkt ons.

7 reacties:

Duidelijk verhaal Dat zo’n goede URL nog vrij is/was. Nu kan ik eindelijk al m’n vrienden het adres doorgeven zonder het te moeten spellen.

Beantwoorden

Hij staat al bij “mijn favorieten”

Beantwoorden

Ik had het al veel eerder gehoord. Prima zo.

Beantwoorden

@ J.E. Mulder, hoezo heb jij dat al eerder gehoord??

Beantwoorden

Vanavond zaten we weer in de radio-uitzending van Een Robbertje Bartol bij Omroep Brabant. Als je het wilt beluisteren, hier staat het geluidsfragment.

Beantwoorden

@Solveg:Ik heb zo links en rechts mijn bronnen…

Beantwoorden

Jaaaahaaa, dat is geen antwoord Jan !!!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *