23reacties

Weblog-medewerkster in Soeps Top 100

Soeps Top 100Tijdens een gezellige en drukbezochte avond in de Smalle Haven in Eindhoven werd een aantal uur geleden de Soeps Top 100 bekend gemaakt. Voor het vijfde jaar op rij bepaalde Soeps magazine wie de 100 personen zijn die de belangrijkste bijdrage leverden aan de regio Eindhoven en daarmee een plek verdienen op deze prestigieuze lijst.
Ook een medewerkster van De weblog van Helmond stond er dit jaar in. Op nummer 70 staat Solveg. Zij is bij de weblog hoofd techniek en zorgt er voor dat alles vlekkeloos draait.
Haar vele goede werk bij de weblog is overigens niet de reden dat zij in de Top 100 staat. Want wat wellicht niet iedereen weet, is dat Solveg ook nog coördinator van de Let’s Ruilwinkel Helmond (waar haalt ze de tijd vandaan?) is. Via een puntensysteem en met gesloten beurs kunnen mensen op de Vondellaan producten en diensten met elkaar ruilen. Bijna 1000 mensen zijn al bij de Ruilwinkel Helmond aangesloten.
Haar vrijwilligerswerk daar bezorgde haar die plek in de Soeps Top 100. Met mensen als Rob van Gijzel, Wim van der Leegte en Theo Maassen voor zich en Herman Pieter de Boer achter zich. Pieter Gruijters op plek 22 was de andere Helmonder in de lijst.

Wij zijn er trots op zo’n kanjer in ons midden te hebben.
Solveg, van harte gefeliciteerd met jouw plek in de Soeps Top 100.