Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.246 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
23reacties

Soeps Top 100Tijdens een gezellige en drukbezochte avond in de Smalle Haven in Eindhoven werd een aantal uur geleden de Soeps Top 100 bekend gemaakt. Voor het vijfde jaar op rij bepaalde Soeps magazine wie de 100 personen zijn die de belangrijkste bijdrage leverden aan de regio Eindhoven en daarmee een plek verdienen op deze prestigieuze lijst.
Ook een medewerkster van De weblog van Helmond stond er dit jaar in. Op nummer 70 staat Solveg. Zij is bij de weblog hoofd techniek en zorgt er voor dat alles vlekkeloos draait.
Haar vele goede werk bij de weblog is overigens niet de reden dat zij in de Top 100 staat. Want wat wellicht niet iedereen weet, is dat Solveg ook nog coördinator van de Let’s Ruilwinkel Helmond (waar haalt ze de tijd vandaan?) is. Via een puntensysteem en met gesloten beurs kunnen mensen op de Vondellaan producten en diensten met elkaar ruilen. Bijna 1000 mensen zijn al bij de Ruilwinkel Helmond aangesloten.
Haar vrijwilligerswerk daar bezorgde haar die plek in de Soeps Top 100. Met mensen als Rob van Gijzel, Wim van der Leegte en Theo Maassen voor zich en Herman Pieter de Boer achter zich. Pieter Gruijters op plek 22 was de andere Helmonder in de lijst.

Wij zijn er trots op zo’n kanjer in ons midden te hebben.
Solveg, van harte gefeliciteerd met jouw plek in de Soeps Top 100.

23 reacties:

Gefeliciteerd, Solveg.

Beantwoorden

Idd gefeliciteerd.

Beantwoorden

Proficiat, Solveg.

Beantwoorden

Dik verdiend. Proficiat Solveg!

Beantwoorden

Het begon eergisteren met mijn neus. Gisteren druppelde die als een snel lekkende kraan, mijn oogleden werden zwaar en vielen bijna neer, dat was jammer vanwege de plek waar wij waren. Maar ondanks dat heb ik toch erg genoten zelfs nog een wijntje gedronken.

Om nu mijn bed te verlaten werd een uitzichtloze opgave. Ik zag flitsende sterretjes, mijn huis is een ijskast en dan weer plots een sauna. De rest van de dag laat ik de boel de boel om te lopen snotteren, ahen en ouwen. Bij momenten vind ik mezelf best schattig maar vooral heel erg hulpbehoevend. Een vers uitgeperst appelsientje en een geplet banaantje, gepresenteerd op een dienblaadje, zouden erg welkom zijn geweest. Met dien verstande dat hier nog een gezond rondlopende ziel enig soelaas had kunnen bieden, want mijn zoon is naar school. Dus dit maar zelf gedaan want ik krijg dit wel weer uit mijn lijf.

Ik wil jullie even laten delen in mijn zielig zijn met een knipoog. Mensen bedankt voor de felicitaties.

Beantwoorden

Hoi Solveg ,
HARDSTIKKE GEFELICITEERD joh !!!Ik had in de Ruilwinkel ,wel iets gehoord van Mien ,maar dat is natuurlijk GEWELDIG !!Nou, van mij krijg je een medaille hoor je verdient het gewoon !!!Bij de Ruilwinkel doe je al zo veel ,dat ik niet wist ,dat er ook nog ruimte/tijd voor iets anders was!!Hardstikke mooi ,hihi !!Nu maar goed uitzieken ,want je zag er gisteren NIET uit………zo beroerd!Héel veel beterschap en droom maar mooi ,van de waardering ,die je terecht ontvangen hebt !!!Voor mij ben je (ziek of niet) NUMMER 1 hoor !!!
Groetjes,
Frances

Beantwoorden

Hoi Solveg,
Nù een bekende Helmonder……
Op naar de bekende Nederlander !
Proficiat en veel succes met alles,
Petje af…!!

Beantwoorden

Verbaast me niks, heb altijd al geweten dat je ooit nog in de top van het bedrijfsleven zou verschijnen. Niettemin vind ik het toch geweldig, vooral omdat je zo vaak tegen de wind in hebt moeten laveren.
Onze gelukwensen

Beantwoorden

gefeliciteerd Sol dik verdient mag ik wel zeggen

Beantwoorden

Wel Sol wat een eer om in zo’n lijst te staan. Erg fijn voor je, heb je wel verdiend na al dat knokken en werk wat je hebt verzet.
Van harte gefeliciteerd en een smakkerd.

Beantwoorden

de meeste mensen denken dat je altijd maar op een plaats bezig bent, maar gelukkig maken andere het wel bekend dat je nog veel meer doet. hopende dat je het nog lang op kan brengen met je goede werk.

gijs

Beantwoorden

Solveg, jammer na zo’n prachtige avond een echte kater…
Nogmaals namens alle leden en vrijwilligers van de LETS-Ruilwinkel van harte gefeliciteerd met je eervolle plaats in de top 100 van SOEPS!
Door jouw inzet is het een van de grootste Ruilwinkels van héél Nederland! Daar mag Helmond wel erg trots op zijn.

Beantwoorden

Solvey; gefeliciteerd!!

Beantwoorden

Dat was Mien, onze echte coördinator, zij heeft de winkel van de ondergang gered 6 jaar geleden en nu doen wij het samen. Maar Mien is nog steeds de spil in de winkel.
Bedankt Mien.

Beantwoorden

Solveg kei goed! Gefeliciteerd en heel veel beterschap.

Beantwoorden

Hoi Solveg hier een krabbeltje van Toos uit Gemert van harte gefeliciteerd iets om trots op tezijn ik hoop dat je goed uitziekt en dat ik je zondag zie ik verheug me daar op groetjes Toos

Beantwoorden

Hallo Solveg.
Hopenlijk duurt je ziek zijn niet te lang want dat is dan weer niet zo veel SOEPS. Van harte gefeliciteerd en je hebt die hoge plaats zeker verdiend. Geniet er zelf ook van hoor! De groetjes van Peter en Jos.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Solveg, mooi om op zo’n lijst te staan!!

Beantwoorden

Ergens heb ik het natuurlijk wel verwacht:
een beroemdheid in de regio.
Wanneer kan ik m’n vrienden en kennissen
melden dat ik echt de grote broer ben van de
fameuze BN-er Solveg??

Beantwoorden

Proficiat
maar wij wisten allang dat jij zo bijzonder was!
Van harte

Johan en Ivon

Beantwoorden

Nogmaals allemaal bedankt voor jullie fijne woorden.

Ik ben weer helemaal beter.

Beantwoorden

nu kan ik ook zeggen dat ik een bekende moeder heb. gefeliciteerd ma met je plaats in de top 100 xxx je dochter

Beantwoorden

Inmiddels hebben wij 1620 leden en in Kerkrade wordt op 1 mei een Ruilwinkel geopend met de Ruilwinkel Helmond als voorbeeld.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *