4reacties

Naw en Vruuger CCXXXV


Naw zie je vanaf de Houtse Parallelweg een geluidsscherm en geen spoor.
Vruuger (maart 2011) zag je het spoor wel. Veel bewoners zagen niets in de plannen voor die geluidsschermen. Jolanda Kampert trok als eerste aan de mediabel: Eerst de Bron, Dus geen Beton. Zoals je daar in de reacties kunt lezen en hierboven ziet, trok de gemeente aan het langste eind.

Naw en Vruuger
4 reacties
Reageer

Niet gehinderd door enige kennis van zaken of binding met de burgers denderde de politieke trein door. En toen kwam er dus een foeilelijk geluidsscherm dat de aanwonenden helemaal niet willen hebben. Het is toch te triest voor woorden. Je zal er maar wonen... Jullie moeten allemaal proberen om planschade te verhalen bij de gemeente om de waardedaling van de woning te compenseren.

@Dan, vanuit de overheid hadden we helaas ondanks onze actie`s helemaal geen kans meer het tegen te houden.

Nu dendert de trein inderdaad letterlijk en figuurlijk door de huiskamer, dit terwijl ik in al die jaren 17 wel geteld de huiskamer deur nooit hoorde klapperen als er een goederentrein langs kwam. Nu is dit wel het geval, en tja geluid kun je gewoon weg niet tegen houden, het draagt ver en gaat omhoog.

Ik zag nota bene ook dat er aan de overkant bij sommige delen van de straat helemaal geen muur stond, dus het effect wat er zou moeten zijn is in zijn geheel al verdwenen, overigens hebben sommige bewoners er nu ook meer last van als voorheen.

Inmiddels woon ik er niet meer, maar kan je vertellen dat het een sobere en donker uitzicht geeft in de straat. Ben dan ook benieuwd hoe men het groen daar verder onderhoud.

Jolanda

We zijn weer terug bij af, de berlijnse muur staat nu in Helmond,het enige goede is dat de gemeente concequent is in het misslaan van de plank. Misschien zijn er nog wel wat betonschermen over zodat we die rond de wethouders kunnen zetten en ze dan eens in de week wat water en brood geven zodat ze weer tot heldere inzichten komen.

vroeger ergens in bij die straten aan de rechterkant zien je zo rijtjeshuizen daar was maingro in 2009 maar in 2005 en 2006 reisden ik met de trein van Eindhoven
naar Helmond en zag daar op de rechterkant van die huizen een kei grootte poster van een paarse man die glimlachte waar zou die poster van die man nou weer zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: