9reacties

20 Mensen aan de slag via Senzer-Workdate


“Zonder de Workdate van Senzer had ik deze baan niet gekregen.” Zomaar een quote van een deelnemer aan de Workdate op donderdagmiddag 6 april bij de Bedrijven voor Bedrijvenbeurs op de Engelseweg. Uit de honderden speeddates tussen de 240 aanwezige werkzoekenden en 30 werkgevers blijken na 3 weken al 20 dienstverbanden voort te zijn gekomen. Dat laat Senzer vandaag weten. Daarnaast zijn er nog tientallen kansrijke contacten die de komende weken tot een werkcontract kunnen leiden. De Workdate lijkt daarmee een goed en efficiënt instrument voor zowel werkgevers als werkzoekenden.
Senzer (de nieuwe naam van Werkplein Regio Helmond, het Werkgeversplein Regio Helmond en de Atlant Groep) organiseert regelmatig dergelijke Workdates in de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Werkgevers en werkzoekenden maken daarin via korte informele gesprekken kennis met elkaar. Voor beide partijen kan dit een meerwaarde hebben boven het klassiek aanbieden van een vacature en het reageren met een sollicitatiebrief. Het gaat sneller, is persoonlijker en ook laagdrempelig dan solliciteren via brieven. In juni houdt Senzer weer diverse lokale Workdates.

Nieuw Helmonds nieuws
9 reacties
Reageer

Als het om betaalde banen gaat is dat helemaal prima. Probleem is dat in PR berichten uit de reintegratie-industrie onbetaalde banen ook 'banen' worden genoemd. Dus je weet eigenlijk nooit of zo'n bericht goed of juist slecht nieuws is.

Wat zijn ze bij Senzer toch weer goed bezig maar helaas schijn bedriegt!
Mensen met een rot smoes op NON ACTIEF zetten.
Mensen sancties opleggen.
Mensen verbieden om te praten.
Mensen bedreigen.
ENZ ENZ.

stik erin met je Senzer !!!!!!!!! klote bedrijf

ik heb ook een betalen baan ..via Workdate gekregen..weg uitkering (y)

Erwin van der Heijden

en nee .het werkt voor geen 1 meter ..ik heb een 00 uren contracht gekregen .weg uitkering ..maar vakantie geld ook niet gekregen ?
om dat ik een 00 uren contracht heb .krijg ik de maand juni ook geen geld
dus waar moet ik van leven..van de LUCHT ? ik heb verplichtingen als me huur te betalen..waar leef eet ik van ?
en nu word je in eens nergens meer geholpen..
dus word het huis uit zetting straks ..off word ik nog geholpen ?
door via Senzer-Workdate ?
oh wat fijn ..zo beurs ..als je maar eens werk vind .dan word je gelijk blokkeerd weg uitkering ..maar daarna ..ziet niemand je meer staan..!

mensen ik moet ook leven ..HELP MIJ !

@Erwin op zaterdag 27 mei 2017 om 13:16:

Bij een nul-urencontract heb je meer rechten dan je misschien denkt. Ik zou als ik jou was langsgaan bij het Juridisch Loket voor gratis advies.

https://www.juridischloket.nl/contact/eindhoven

@Sander Lam op zaterdag 27 mei 2017 om 14:50:

oke ..bedankt Sander

Senzer heeft maar één doel: bijstandstrekkers pesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: