8reacties

250.000 Illegale sigaretten aangetroffen


Tijdens controles van het Peelland Interventie Team (PIT) bij 5 bedrijfspanden zijn gisteren onder andere 250.000 illegale sigaretten aangetroffen. De douane heeft de partij in beslag genomen. Ook werd in 1 van de panden een slaapplaats gevonden. Overnachten daar is in strijd met het bestemmingsplan. Ook was er een brandgevaarlijke situatie in het pand en daarom is de slaapplaats direct ontruimd. Dat liet de gemeente zojuist weten.
Op diverse bezochte locaties werden milieuovertredingen geconstateerd, waaronder het niet goed opslaan van gasflessen. Daarnaast bestaat er op 2 locaties vermoeden van sociale zekerheidsfraude. Deze bevindingen worden verder onderzocht. Verder constateerde het PIT dat er in de directe omgeving van de bezochte panden fout geparkeerd wordt. De boa’s van Toezicht en Handhaving schreven diverse bekeuringen uit.
Bij deze actie werkten binnen het PIT samen: politie, gemeente Helmond, boa’s Toezicht en Handhaving gemeente Helmond, Senzer, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, douane en de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Sigaretje? Iemand?

Boa's zijn dat niet die figuren die rondlopen alsof ze de wereld aankunnen maar die eigenlijk mislukt zijn in alles wat ze doen aangezien deze baantjes onstaan zijn uit een sociale werkvoorziening wat toendertijd Melkert banen heette, nog maar het wangedrag van deze mensen die ander mensen moeten bekeuren terwijl ze zelf oftewel geld of fietsen achteroverdrukken, geweldig dat dat allemaal maar kan in Nederland

jammer hahahahha

Sandra van Dalen

Waar kan ik 2 sloven hallen 😋😃

Krek goed en nu dan de rest nog

Goed werk.

Lenie Weijnen Stienen

Genoeg polen die Ze verkopen 30€ de slof

Harriet Meulendijks

@Helmonder......wat ‘n verschrikkelijke flapdrol ben jij! Daar heeft niemand behoefte aan. Compleet misplaatste opmerking. Ja, BOA’s hebben het niet altijd makkelijk maar toon eens respect en laten we hun ondersteunen ipv afbreken. De maatschappij, dat zijn we allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: