Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.267 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Tijdens controles van het Peelland Interventie Team (PIT) bij 5 bedrijfspanden zijn gisteren onder andere 250.000 illegale sigaretten aangetroffen. De douane heeft de partij in beslag genomen. Ook werd in 1 van de panden een slaapplaats gevonden. Overnachten daar is in strijd met het bestemmingsplan. Ook was er een brandgevaarlijke situatie in het pand en daarom is de slaapplaats direct ontruimd. Dat liet de gemeente zojuist weten.
Op diverse bezochte locaties werden milieuovertredingen geconstateerd, waaronder het niet goed opslaan van gasflessen. Daarnaast bestaat er op 2 locaties vermoeden van sociale zekerheidsfraude. Deze bevindingen worden verder onderzocht. Verder constateerde het PIT dat er in de directe omgeving van de bezochte panden fout geparkeerd wordt. De boa’s van Toezicht en Handhaving schreven diverse bekeuringen uit.
Bij deze actie werkten binnen het PIT samen: politie, gemeente Helmond, boa’s Toezicht en Handhaving gemeente Helmond, Senzer, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, douane en de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost.

8 reacties:

Sigaretje? Iemand?

Beantwoorden

Boa’s zijn dat niet die figuren die rondlopen alsof ze de wereld aankunnen maar die eigenlijk mislukt zijn in alles wat ze doen aangezien deze baantjes onstaan zijn uit een sociale werkvoorziening wat toendertijd Melkert banen heette, nog maar het wangedrag van deze mensen die ander mensen moeten bekeuren terwijl ze zelf oftewel geld of fietsen achteroverdrukken, geweldig dat dat allemaal maar kan in Nederland

Beantwoorden

jammer hahahahha

Beantwoorden

Waar kan ik 2 sloven hallen 😋😃

Beantwoorden

Krek goed en nu dan de rest nog

Beantwoorden

Goed werk.

Beantwoorden
Lenie Weijnen Stienen

Genoeg polen die Ze verkopen 30€ de slof

Beantwoorden
Harriet Meulendijks

@Helmonder……wat ‘n verschrikkelijke flapdrol ben jij! Daar heeft niemand behoefte aan. Compleet misplaatste opmerking. Ja, BOA’s hebben het niet altijd makkelijk maar toon eens respect en laten we hun ondersteunen ipv afbreken. De maatschappij, dat zijn we allemaal!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *