10reacties

4 Arrestaties met getrokken pistolen


Rond middernacht heeft de politie 4 personen gearresteerd op de Rivierensingel in Brouwhuis. Diverse eenheden van de politie voerden de arrestatie met getrokken wapens en kogelwerende vesten uit.
Ook zouden er 2 auto’s in beslag zijn genomen. In elke auto zaten 2 personen. Waarom de personen zijn gearresteerd is ons (nu) niet bekend.
Harrie Fotografie was ter plaatse en maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
10 reacties
Reageer

Wat erg weer...hopelijk alles goed afgelopen:)

Monique Van der Heijden

Ligt er nou een kind op de grond? Foto 4 bij de auto

@Liane Like op vrijdag 17 juni 2016 om 07:30:

Volgens mij niet zo te zien is het iemand met handen op de rug dus ik denk n arrestant met hand boeien om

Het politiebericht van enkele minuten geleden:
Vier aanhoudingen voor bedreiging
De politie hield vrijdag kort na middernacht 4 personen aan op verdenking van bedreiging. Het gaat om een man van 21 zonder vast woonadres en een 24-jarige man uit Helmond. Daarnaast werden een man van 22 uit Son en Breugel en een vrouw van 20 uit Deurne opgepakt.
Even daarvoor was bij de politie een melding binnengekomen van een bedreiging met een vuurwapen op de Europaweg in Helmond, waarbij de inzittenden van 2 personenauto’s betrokken waren. In de ene auto zaten de man en vrouw uit Son en Breugel en Deurne, in het andere voertuig het andere aangehouden tweetal.
Door toegesnelde agenten werden beide voertuigen op de Rivierensingel aangetroffen. De inzittenden werden door de politie met getrokken wapens aangehouden. Ze zitten vast voor verhoor. Uit die gesprekken moet duidelijk worden wat er precies is gebeurd.
Enige uren later, rond 8.00 uur, kreeg de politie een melding van een getuige, die in de berm van de Rivierensingel een vuurwapen had gevonden. Het wapen is door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek. De politie houdt er rekening mee dat het wapen verband houdt met het incident waarvoor het viertal is aangehouden.

Natuurlijk is dat geen kind. Foto is van veraf genomen, is inderdaad gewoon een geboeide arrestant.

Spanning en sensatie in ieder geval weer. Ben benieuwd naar de reden, de politie gebruikt niet zomaar en niet gauw getrokken pistolen.

Ah, ik was net te laat met het klikken op 'reactie plaatsen'...

op de foto zie ik twee zwarte mensen in de boeien laat me raden de agenten werden ook nog nonstop voor racist uitgemaakt

Robbin als je blieft doe normaal

Niemand is uitgemaakt voor racist

aangehoude jongere1

@aangehoude jongere1 op dinsdag 20 september 2016 om 13:39:

Hoe is dat met de politie uiteindelijk afgelopen? Moesten jullie voor de rechter komen of waren jullie onschuldig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: