Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.089 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Rond middernacht heeft de politie 4 personen gearresteerd op de Rivierensingel in Brouwhuis. Diverse eenheden van de politie voerden de arrestatie met getrokken wapens en kogelwerende vesten uit.
Ook zouden er 2 auto’s in beslag zijn genomen. In elke auto zaten 2 personen. Waarom de personen zijn gearresteerd is ons (nu) niet bekend.
Harrie Fotografie was ter plaatse en maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

10 reacties:

Wat erg weer…hopelijk alles goed afgelopen:)

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Ligt er nou een kind op de grond? Foto 4 bij de auto

Beantwoorden

@Liane Like op vrijdag 17 juni 2016 om 07:30:

Volgens mij niet zo te zien is het iemand met handen op de rug dus ik denk n arrestant met hand boeien om

Beantwoorden

Het politiebericht van enkele minuten geleden:
Vier aanhoudingen voor bedreiging
De politie hield vrijdag kort na middernacht 4 personen aan op verdenking van bedreiging. Het gaat om een man van 21 zonder vast woonadres en een 24-jarige man uit Helmond. Daarnaast werden een man van 22 uit Son en Breugel en een vrouw van 20 uit Deurne opgepakt.
Even daarvoor was bij de politie een melding binnengekomen van een bedreiging met een vuurwapen op de Europaweg in Helmond, waarbij de inzittenden van 2 personenauto’s betrokken waren. In de ene auto zaten de man en vrouw uit Son en Breugel en Deurne, in het andere voertuig het andere aangehouden tweetal.
Door toegesnelde agenten werden beide voertuigen op de Rivierensingel aangetroffen. De inzittenden werden door de politie met getrokken wapens aangehouden. Ze zitten vast voor verhoor. Uit die gesprekken moet duidelijk worden wat er precies is gebeurd.
Enige uren later, rond 8.00 uur, kreeg de politie een melding van een getuige, die in de berm van de Rivierensingel een vuurwapen had gevonden. Het wapen is door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek. De politie houdt er rekening mee dat het wapen verband houdt met het incident waarvoor het viertal is aangehouden.

Beantwoorden

Natuurlijk is dat geen kind. Foto is van veraf genomen, is inderdaad gewoon een geboeide arrestant.

Spanning en sensatie in ieder geval weer. Ben benieuwd naar de reden, de politie gebruikt niet zomaar en niet gauw getrokken pistolen.

Beantwoorden

Ah, ik was net te laat met het klikken op ‘reactie plaatsen’…

Beantwoorden

op de foto zie ik twee zwarte mensen in de boeien laat me raden de agenten werden ook nog nonstop voor racist uitgemaakt

Beantwoorden

Robbin als je blieft doe normaal

Beantwoorden

Niemand is uitgemaakt voor racist

Beantwoorden

@aangehoude jongere1 op dinsdag 20 september 2016 om 13:39:

Hoe is dat met de politie uiteindelijk afgelopen? Moesten jullie voor de rechter komen of waren jullie onschuldig?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *