4reacties

70-Jarige man uit Stiphout vermist


Een 70-jarige blanke man is vanuit Stiphout vermist. Hij is vermist sinds 23:50 uur en was te voet.
Hij heeft een stevig postuur, grijs haar en is 167 cm lang. Hij draagt een bril, donker blauwe zomerjack, donker blauwe broek en bruine schoenen. Heb je informatie, bel dan nu de politie op 112
Vannacht is er met een politiehelikopter boven Stiphout en Helmond een aantal uur naar de man gezocht. En ook nu wordt er met een politiehelikopter gezocht.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

De man die vermist wordt is Wim van de Weijer. Hij is verward, dementerend en suïcidaal zo laat de politie zojuist weten.

Wim van de Weijer werd in juli van dit jaar ook al een keer vermist en een paar dagen later aangetroffen door de Duitse politie bij een tankstation in Regensburg.

De vermiste Wim van de Weijer is tot op dit moment nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder. Heb je tips voor hen, bel ze dan op 0900-8844.
Wim is te voet weggelopen in de omgeving van de Maccallastraat in Stiphout door een maïsveld in te lopen. Mogelijk heeft Wim een scheermes op zak.
Omdat de politie zijn foto heeft vrijgegeven, plaatsen wij die hier nu ook.

De vermiste 70-jarige Wim van de Weijer is weer terecht. Hij werd rond 14.30 uur in goede gezondheid gevonden in Beek en Donk door een voorbijganger.

Was een tijd terug ook al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: