Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

In de omgeving van de Stilpot in Stiphout is een 70-jarige man vermist Hij wordt vermist vanaf 13.00 uur.
De man heeft een klein gezet postuur, draagt een bril en heeft grijs haar. Hij is gekleed in een blauwe broek en een grijs/groene blouse. Hij is weg met een Fiat met tet kenteken 74-PBZ-5. Als je de man ziet of meer weet, bel dan nu met 112.
Update om 17.27 uur:
De vermiste man is nog niet aangetroffen, de politie zoekt verder. Tips 0900-8844
Eventuele volgende updates komen in de reacties hieronder.

7 reacties:

juiste kenteken:
74-PZB-5

Beantwoorden

De vermiste Wim van de Weijer uit Stiphout nog steeds vermist
De sinds gistermiddag omstreeks 12.30 uur vermiste Wim van de Weijer wordt nog steeds vermist, meldde de politie 20 minuten geleden.
Wim is vertrokken in een grijze Fiat Panda voorzien van het kenteken 74-PZB-5 (het eerder door de politie vermeldde kenteken was dus inderdaad het verkeerde kenteken). Het is bekend geworden dat Wim op de dag van zijn vermissing een geldbedrag heeft gepind bij de Rabobank in Stiphout. Wim is licht dementerend en zodoende maken zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen zich ernstig zorgen.
Heb je Wim gezien, nadat hij een geldbedrag pinde bij de Rabobank in Stiphout, of de Fiat Panda ergens anders zien rijden of geparkeerd zien staan? Zoals gisteren gemeld is Wim klein van postuur, beetje gezet en brildragend. Wim droeg een blauwe broek en een geruite blauwe blouse, groen/blauw van kleur. Heb je informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844 en vernoem het registratienummer 2014091035.

Beantwoorden

Update:
De vermiste Wim van de Weijer mogelijk in Brouwhuis gezien
De vermiste Wim van de Weijer is zondagmiddag omstreeks 13.30 uur mogelijk te voet gezien in Brouwhuis, in de omgeving Peeleik richting Rochadeweg en/of Vlierdense bossen. De politie zou op de hoogte gesteld zijn en gaat poolshoogte nemen. Dat onbevestigde bericht kwam vanuit de familie.
Vanzelfsprekend is de vraag aan iedereen in die omgeving extra uit te kijken naar Wim (zie ook de foto en informatie hierboven). Mogelijk staat daar in de buurt ook ergens zijn donkergrijze Fiat Panda met het kenteken 74-PZB-5. Iedere tip is welkom op 0900-8844.

Beantwoorden

Lees net op Omroep Brabant dat Wim de Weijer terecht is. Hij was in Duitsland en is in goede gezondheid. Familie schijnt ingelicht te zijn.

Beantwoorden

@Conny op dinsdag 8 juli 2014 om 08:26:

Dat is goed bericht!
Wijkagent Huub Braken (verantwoordelijk voor het gebied Stiphout, Warande en Zwanenbeemd) twitterde vanochtend:

Zojuist bericht ontvangen dat de vanaf 6 juli vanuit Stiphout vermistte Hr. W.vd.Weijer in goede gezondheid is aangetroffen in Duitsland.
Familie is in kennis gesteld. Aan alle volgers, bedankt voor het uit kijken. De fam. is U er dankbaar voor.

Beantwoorden

De politie laat verder weten dat Wim van de Weijer door de Duitse politie is aangetroffen bij een tankstation in Regensburg. Na controle van zijn identiteit werd duidelijk dat Wim als vermist gesignaleerd stond. Wim verkeert in goede gezondheid, maar is enigszins in de war. De familie is erg opgelucht en onderweg om hem op te halen.

Beantwoorden

Fijn dat Wim weer terecht is. Kan me de ongerustheid van de familie best voorstellen.
Tja, de mensen van Regensburg lezen “De weblog van Helmond” helemaal niet en zo was het hun niet bekend dat Wim “kwijt” was. Maar Brouwhuis of Regensburg is toch wel een behoorlijk eind uit elkaar!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *