Ad de Kroon voorzitter Sinterklaaskasteel


Na 7 jaar geeft Meint Veninga de voorzittershamer van de Stichting Sinterklaasstad Helmond over aan Ad de Kroon. Vanaf 1 mei is Ad de nieuwe voorzitter. Als gemeentesecretaris was Ad de Kroon betrokken bij de verzelfstandiging tot stichting.
Meint Veninga kijkt terug op een prachtige tijd met vele hoogtepunten. “Ik ben in de rol van voorzitter gestapt toen Het Kasteel van Sinterklaas verzelfstandigd werd en als stichting verder ging. Een bekroning op het werk was toen Het Kasteel van Sinterklaas in 2012 uitgeroepen werd tot Helmonder van het Jaar.” Zie het filmpje. Veninga vervolgt: “Een prachtige erkenning voor het werk van vele toegewijde vrijwilligers. Ik ben ook erg onder de indruk van hun inzet. Zij hebben de verschillende Helmondse Sinterklaasevenementen tot het huidige succes gebracht. Verder ben ik trots dat we Sinterklaas weer met de boot mogen ontvangen in Helmond. Een Intocht zoals het hoort.”
De laatste 7 jaar was Ad de Kroon Provinciesecretaris/Algemeen Directeur van de provincie Limburg. Tijdens zijn afscheid in maart is hij onderscheiden met de Erepenning van Limburg.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: