Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gisteren kreeg Ad de Kroon de erepenning van de provincie Limburg van de gouverneur. Dat gebeurde bij zijn druk bezochte feestelijk afscheid als algemeen directeur van die provincie. Hij bereikte 7 jaar na zijn aantreden in Maastricht de pensioengerechtigde leeftijd. Een maand geleden zette deze Helmondse baas van de Limburgse provincie-ambtenaren zijn laatste handtekening in die functie.
Voorafgaand aan zijn laatste baan was Ad de Kroon maar liefst 14 jaar gemeentesecretaris van Helmond. Tijdens die afscheidsreceptie in 2010 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ad werd in 1951 geboren en woont in Stiphout, zijn gammende zoon Jos fungeerde ooit in onze kennisquiz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *