Wijnands nieuwe voorzitter PvdA Helmond


Vanavond is Annegien Wijnands door de algemene ledenvergadering van de PvdA Helmond gekozen tot nieuwe voorzitter van de afdeling. Dat meldde ze op Twitter.
Annegien Wijnands (47 jaar) heeft een lange staat van dienst binnen de PvdA. Ze was lid van Provinciale Staten (2007-2013 en 2014-2015), waaronder lijsttrekker (2011) en fractievoorzitter (2011-2013). In 2013-2014 was zij wethouder in Nuenen en vanaf juli 2015 vervangt ze in Dongen de PvdA-wethouder vanwege zwangerschapsverlof.
De vorige voorzitter, Thom van den Brule, trad tijdens de bestuursvergadering van 20 mei terug en sindsdien was Wijnands interim-voorzitter. Thom van den Brule was 5 jaar voorzitter van de PvdA Helmond. Vanwege zijn nieuwe baan kon hij naar zijn gevoel niet voldoende tijd vrij maken voor het voorzitterschap. Hij blijft wel als algemeen bestuurslid verbonden aan de PvdA afdeling Helmond.
Er zijn woensdagavond ook 2 nieuwe bestuursleden toegetreden: Luc Sleegers en Ben Nijp (aspirant-bestuurslid). Het bestuur van de PvdA Helmond bestaat nu uit 8 leden. Dat zijn dus Annegien Wijnands als voorzitter, Stijn Smeulders is vice-voorzitter, Thom van den Brule, Leo Klaassen, Hans de Mare, Abdel Tijani en Luc Sleegers zijn algemeen bestuurslid en Ben Nijp is algemeen bestuurslid (aspirant)

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: