5reacties

Arbergstraat wordt 3 maanden afgesloten


De Arbergstraat in Helmond West is vanaf maandag 7 maart tot eind mei afgesloten. Het auto- en fietsverkeer wordt omgeleid. Binnenkort gaat de gemeente daar namelijk beginnen met de aanleg van de rotonde Arbergstraat en de herinrichting van het stuk Arbergstraat tussen de Cortenbachstraat en de nieuwe rotonde.
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de afronding van de Kasteelherenlaan. Die moet, aldus de gemeente, eind juni opengaan voor alle verkeer. In het najaar (plantseizoen) volgt de aanleg van het groen.
De werkzaamheden aan de onderdoorgang vorderen en de kruising met de Heeklaan wordt op korte termijn aangelegd. Het laatste stuk is nog de voltooiing van de nieuwe rotonde Arbergstraat. Tijdens een inloopavond heeft de gemeente toegelicht wat er gaat gebeuren, hoe het er uit komt te zien en wat de planning is.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Tja ik zou ook alles afsluiten. Mierloseweg en de Arbergstraat. hoe kom je dan bij de emte en winkels mierloseweg. Oja via de europaweg

Voor degene die Helmond-West in of uit willen :
Vermijdt de Apostelwijk en zorg dat je op de Mierloseweg terecht komt.
Invalswegen genoeg om in ons geliefde West terecht tekomen.
Uitgangen , tsja , naar het zuiden , het Hout spoorwegovergang of Vlisco , Kanaaldijk spoorwegovergang, het is niet anders.

We moeten dan wel moeilijk doen om naar de stad of een winkel te gaan .
kunnen ze ons niet 3 mnd op vakantie sturen .
weet wel een leuk adres.

@dartjan op maandag 22 februari 2016 om 18:02:

Het wordt wel mooier daar, maar het moet niet gekker worden met steeds die wegafsluitingen daar! Nu weer helemaal omfietsen op weg naar moeders.

Piet De Wilde

@onbekend op maandag 22 februari 2016 om 18:03:

Drie maanden is wel heel lang, ik hoop dat ze het eerder klaar hebben.

José Joosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: