3reacties

Auto-inbreker gepakt in Helmond West


Een 24-jarige Helmonder is aangehouden voor het inbreken in een bestelauto. De politie hield hem gisteravond rond 23 uur aan op het Wethouder van Deutekomplein in Helmond West. Dat meldde wijkagent Henny Gehem. De man bleek bovendien in het bezit van 4 cachets met harddrugs. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.
Op de parkeerplaats van dat plein werden  gisteravond laat ook de kentekenplaten XS-FH-27 vanaf een Volkswagen Golf gestolen. Wie dat heeft gedaan is (nog?) niet bekend.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

goed dat hij opgepakt is

Rieky van Turnhout

Klote volk en meestal komen ze ermee weg met n kleine taakstraf dus beginnen ze weer van vooraf aan wordt tijd voor zeeeer zwaren straffen soft Nederland voor 5 jaar de cel in en alles terug betalen

Mieke Keulens

@Mieke Keulens op zondag 1 juli 2018 om 13:36:

Nederland heeft al de zwaarste straffen van de EU, daarbij komt dat harder en zwaarder straffen geen invloed heeft op de recidive van dit soort delinquenten.
De pakkans vergroten en een hulpverleningstraject starten is volgens onderzoeken veel beter om recidive te voorkomen, maar aangezien de politie het te druk heeft met de zwaardere criminaliteit zal dit in de nabije toekomst nog niet zo 123 geregeld zijn.

DeRijdendeRechter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: