Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.838 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Een 24-jarige Helmonder is aangehouden voor het inbreken in een bestelauto. De politie hield hem gisteravond rond 23 uur aan op het Wethouder van Deutekomplein in Helmond West. Dat meldde wijkagent Henny Gehem. De man bleek bovendien in het bezit van 4 cachets met harddrugs. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.
Op de parkeerplaats van dat plein werden  gisteravond laat ook de kentekenplaten XS-FH-27 vanaf een Volkswagen Golf gestolen. Wie dat heeft gedaan is (nog?) niet bekend.

3 reacties:

goed dat hij opgepakt is

Beantwoorden
Rieky van Turnhout

Klote volk en meestal komen ze ermee weg met n kleine taakstraf dus beginnen ze weer van vooraf aan wordt tijd voor zeeeer zwaren straffen soft Nederland voor 5 jaar de cel in en alles terug betalen

Beantwoorden

@Mieke Keulens op zondag 1 juli 2018 om 13:36:

Nederland heeft al de zwaarste straffen van de EU, daarbij komt dat harder en zwaarder straffen geen invloed heeft op de recidive van dit soort delinquenten.
De pakkans vergroten en een hulpverleningstraject starten is volgens onderzoeken veel beter om recidive te voorkomen, maar aangezien de politie het te druk heeft met de zwaardere criminaliteit zal dit in de nabije toekomst nog niet zo 123 geregeld zijn.

Beantwoorden
DeRijdendeRechter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *