2reacties

Auto zwaar beschadigd bij botsing (2 foto’s)


Vanochtend rond 7.30 uur vond er een aanrijding plaats op de Heeklaan ter hoogte van de wijk Houtsdonk.
Een personenauto en een bestelwagen met aanhanger kwamen met elkaar in botsing. Vermoedelijk had de bestuurder van de personenauto niet in de gaten dat het verkeer voor hem stilstond. Op dit punt is een tijdelijke toerit naar het bedrijventerrein gerealiseerd. Dit leverde al vaker gevaarlijke situaties en ongevallen op. Er raakte niemand gewond. De aanhanger én de personenauto zijn zwaar beschadigd.
Onderstaande foto’s werden gemaakt door Vico Hoozemans.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Het bewuste punt waar deze aanrijding heeft plaatsgevonden is in mijn ogen ook een gevaarlijk punt. Als je er niet bekend bent en niet weet dat er een tijdelijke toerit is, verwacht je niet dat daar plotseling geremd kan worden. Heb daar al diverse bijna-aanrijdingen zien gebeuren.

Dat klopt Dan. Ik woon hier pal tegenover en inmiddels herken ik de geur van verschroeid rubber uit duizenden. :) Het is overigens al een aantal keren wél misgegaan.... Eén keer is er zelfs al iemand gewon geraakt bij een aanrijding bij deze tijdelijk aansluiting.

Ik heb de gemeente al diverse keren gevraagd om de bebording aan te passen. Maar helaas.... daar heeft men niets mee gedaan.

Extra gevaarlijk is de situatie omdat afdraaiend verkeer ook nog eens een fietspad voor beide richtingen moet oversteken. Je kunt erop wachten tot er nog meer vervelende ongevallen gaan gebeuren.

Dus, gemeente Helmond, trek er lering uit en pas de situatie aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: