Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.078 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanochtend rond 7.30 uur vond er een aanrijding plaats op de Heeklaan ter hoogte van de wijk Houtsdonk.
Een personenauto en een bestelwagen met aanhanger kwamen met elkaar in botsing. Vermoedelijk had de bestuurder van de personenauto niet in de gaten dat het verkeer voor hem stilstond. Op dit punt is een tijdelijke toerit naar het bedrijventerrein gerealiseerd. Dit leverde al vaker gevaarlijke situaties en ongevallen op. Er raakte niemand gewond. De aanhanger én de personenauto zijn zwaar beschadigd.
Onderstaande foto’s werden gemaakt door Vico Hoozemans.

2 reacties:

Het bewuste punt waar deze aanrijding heeft plaatsgevonden is in mijn ogen ook een gevaarlijk punt. Als je er niet bekend bent en niet weet dat er een tijdelijke toerit is, verwacht je niet dat daar plotseling geremd kan worden. Heb daar al diverse bijna-aanrijdingen zien gebeuren.

Beantwoorden

Dat klopt Dan. Ik woon hier pal tegenover en inmiddels herken ik de geur van verschroeid rubber uit duizenden. 🙂 Het is overigens al een aantal keren wél misgegaan…. Eén keer is er zelfs al iemand gewon geraakt bij een aanrijding bij deze tijdelijk aansluiting.

Ik heb de gemeente al diverse keren gevraagd om de bebording aan te passen. Maar helaas…. daar heeft men niets mee gedaan.

Extra gevaarlijk is de situatie omdat afdraaiend verkeer ook nog eens een fietspad voor beide richtingen moet oversteken. Je kunt erop wachten tot er nog meer vervelende ongevallen gaan gebeuren.

Dus, gemeente Helmond, trek er lering uit en pas de situatie aan!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *