5reacties

Autobrand in Helmond-West


Vanochtend brandde een personenauto uit op de Burgemeester Sweensstraat in Helmond-West. De brandweer rukte daarvoor om 08.55 uur uit.
De onderstaande foto’s werden gemaakt door Petrie Smulders:

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Om 8.30 een autobrand in Helmond-Noord...ook aan de voorkant op dezelfde plek ....

Angelique Raaijmakers- vd Pol

@Angelique Raaijmakers- vd Pol op dinsdag 25 maart 2014 om 11:48:

Wijkagent Rob Matthijsse wist te vertellen dat die autobrand vanochtend in de Klarinetstraat vermoedelijk ontstaan is door een technisch mankement/kortsluiting.

Ha Weblog... ja dat zeiden we ook tegen elkaar... zal wel kortsluiting zijn want je wilt liever niet aan iets anders denken toch? bedankt voor antwoord :-)

Angelique Raaijmakers- vd Pol

Helaas is de autobrand van dinsdag ochtend in de klarinetstraat geen kortsluiting maar brandstichting. De auto is in te korte tijd in vlammen opgegaan. Kortsluiting geeft een langere smeultijd en ooggetuigen hebben verklaard dat er 10 minuten voor de brand niets aan de hand was. Getuige stond er met zijn eigen auto naast geparkeerd. Omdat de auto in de burgemeester Sweensstraat op exact dezelfde manier vlam heeft gevat is de dader vermoedelijk dezelfde persoon.

Erica Sanders

Oh Erica, da's balen zeg... dan twijfel ik dus ook bij de brand van die andere auto in de Klarinetstraat op Nieuwjaarsdag. Wat mankeert zo iemand zeg!! De ellende die hij/zij anderen aandoet. bah.....

Angelique Raaijmakers- vd Pol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: