Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.196 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Om 8.30 een autobrand in Helmond-Noord…ook aan de voorkant op dezelfde plek ….

Beantwoorden
Angelique Raaijmakers- vd Pol

@Angelique Raaijmakers- vd Pol op dinsdag 25 maart 2014 om 11:48:

Wijkagent Rob Matthijsse wist te vertellen dat die autobrand vanochtend in de Klarinetstraat vermoedelijk ontstaan is door een technisch mankement/kortsluiting.

Beantwoorden

Ha Weblog… ja dat zeiden we ook tegen elkaar… zal wel kortsluiting zijn want je wilt liever niet aan iets anders denken toch? bedankt voor antwoord 🙂

Beantwoorden
Angelique Raaijmakers- vd Pol

Helaas is de autobrand van dinsdag ochtend in de klarinetstraat geen kortsluiting maar brandstichting. De auto is in te korte tijd in vlammen opgegaan. Kortsluiting geeft een langere smeultijd en ooggetuigen hebben verklaard dat er 10 minuten voor de brand niets aan de hand was. Getuige stond er met zijn eigen auto naast geparkeerd. Omdat de auto in de burgemeester Sweensstraat op exact dezelfde manier vlam heeft gevat is de dader vermoedelijk dezelfde persoon.

Beantwoorden

Oh Erica, da’s balen zeg… dan twijfel ik dus ook bij de brand van die andere auto in de Klarinetstraat op Nieuwjaarsdag. Wat mankeert zo iemand zeg!! De ellende die hij/zij anderen aandoet. bah…..

Beantwoorden
Angelique Raaijmakers- vd Pol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *