3reacties

Bestuurder die woning ramde meldt zich


De bestuurder van de auto die vrijdagavond 21 augustus kort voor middernacht een woning aan de Mierloseweg ramde, meldde zich vandaag bij de politie.
Een automobilist verloor vrijdagavond rond 23.50 uur de controle over zijn auto en botste vol tegen de gevel van een woning aan de Mierloseweg. De bestuurder en nog een inzittende stapten uit en namen meteen de benen. De bewoners (vader, moeder en kind) waren op het moment van de aanrijding thuis. Zij raakten niet gewond, maar schrokken vreselijk van de klap. De woning liep aanzienlijke schade op.
De politie stelde een onderzoek in naar de bestuurder van de auto en nam allereerst contact op met de eigenaar van het voertuig. Die gaf aan de auto aan zijn zoon uitgeleend te hebben. De 18-jarige verdachte Helmonder meldde zich vandaag rond 11.30 uur op het politiebureau in Helmond in het bijzijn van zijn vader. Hij legde een bekennende verklaring af. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat de politie doorstuurt naar het Openbaar Ministerie.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Jammer dat er nu niet meer op alcohol gecontroleerd kan worden

@De weblog van Helmond op zondag 23 augustus 2015 om 09:59:

Absurde tweet. Als je normaal bij zinnen bent dan stap je uit de auto en dan ga je meteen kijken hoe het met de mensen gaat en bied je meteen je excuses aan. Iemand die de benen neemt heeft wat te verbergen en ik noem het allesbehalve netjes om na 2 dagen je excuses te gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: