Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De bestuurder van de auto die vrijdagavond 21 augustus kort voor middernacht een woning aan de Mierloseweg ramde, meldde zich vandaag bij de politie.
Een automobilist verloor vrijdagavond rond 23.50 uur de controle over zijn auto en botste vol tegen de gevel van een woning aan de Mierloseweg. De bestuurder en nog een inzittende stapten uit en namen meteen de benen. De bewoners (vader, moeder en kind) waren op het moment van de aanrijding thuis. Zij raakten niet gewond, maar schrokken vreselijk van de klap. De woning liep aanzienlijke schade op.
De politie stelde een onderzoek in naar de bestuurder van de auto en nam allereerst contact op met de eigenaar van het voertuig. Die gaf aan de auto aan zijn zoon uitgeleend te hebben. De 18-jarige verdachte Helmonder meldde zich vandaag rond 11.30 uur op het politiebureau in Helmond in het bijzijn van zijn vader. Hij legde een bekennende verklaring af. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat de politie doorstuurt naar het Openbaar Ministerie.

3 reacties:

Beantwoorden

Jammer dat er nu niet meer op alcohol gecontroleerd kan worden

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op zondag 23 augustus 2015 om 09:59:

Absurde tweet. Als je normaal bij zinnen bent dan stap je uit de auto en dan ga je meteen kijken hoe het met de mensen gaat en bied je meteen je excuses aan. Iemand die de benen neemt heeft wat te verbergen en ik noem het allesbehalve netjes om na 2 dagen je excuses te gaan maken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *